Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Aby_2014 #20911 üzenetére
Szerintem lehet jól zúzni a szárnynak az alternatív becsapódós módjával. Volt olyan meccsem, ahol 4 killem volt zsinórban, úgy hogy fentről lecsaptam rá közvetlenül mellé, majd shotival kinyírtam őket. Elég nagy zavart tud kelteni, és annyi elég hogy kiüsse az ember.
Meg arra is jó, ha észleli, hogy röpködsz, akkor rendszerint távolsági fegyverre váltanak át, és megpróbálnak leszedni (a rizikója persze megvan, hogy sikerül is), és ha te becsapódsz közvetlenül mellé, akkor mire visszaváltana shotira, vagy smg-re, addig leszeded simán. Szeritnem hasznos cucc, csak valóban körültekintéssel kell használni. Sajnos én is jártam már úgy, hogy valakire rámentem volna a szárnnyal, erre más valaki távolról meg kiszedett, mert kifigyelt, hogy ott repkedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest