Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
őstag
Javították a LEGO-s XP farmolást a tábortűzzel.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
dlor
tag
válasz WhiteWalker #21298 üzenetére
Vannak keménykedők. Vagy ő vagy én.
-
dlor
tag
-
HugóBoss
tag
Egyébként így autókkal mennyi értelme van az építős résznek?
Én csak no buildet játszok, Fortnite-os pályafutásom alatt kb 3 falat raktam le, pedig rendszeresen tolom a red vs. blue-t is. -
Iramirez
aktív tag
válasz WhiteWalker #21301 üzenetére
Pedig jelen pillanatban,ez az egy fegyver van kocsik ellen,a lila ököl
Hát szokni kell.
-
nincsnév007
őstag
Az autóban az ülés váltást át lehet tenni másik gombra ?
-
WhiteWalker
nagyúr
Most tudtam nyerni egy kanyart (victory royal - játék közben koronát felvettem) nagyon nagy volt.
Szerencsém is volt mert végig jó cuccokat kaptam magamhoz , arany combat shotgun , arany vasököl, arany AR fegyver és mellé többször olyan cuccok amik pont segítettek a menekülés/játék során.
Ezek nélkül nem sikerült volna a sok autós harc közben.
Igazán minden pont klappolt -
draco31
veterán
válasz WhiteWalker #21316 üzenetére
Nekem is meg lett tegnap az első. Egy autóst győztem le gyalog.
Úgy nyomtam a végén a Thake The L emote-ot, hogy öröm volt nézni.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
GEIL
addikt
Üdv. mindenkinek !
Megjelent az új "starter pack"
Szokásos legolcsóbb megérős ajánlat:-skin (+lego skin)
-hátizsák
-csákány
-600 vbucks1.350 Ft
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
draco31
veterán
Na jó, itt mit kell csinálni?
Ugrálok ki-be a kocsikba, de nem adja be a küldetést.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
nincsnév007
őstag
fhuu hát sajnos az az új rocket leage nagyon nem jön be rendesen nehéz lesz kb 40-es szintig elérni hogy ki farmolja a kövi battle pass vbuckját :/
-
HugóBoss
tag
A skyrim viking jól néz ki. Ma sikerült duóban 5ből 2őt nyerni. Kezdünk ráérezni az autós mókára És nekem úgy tűnik, hogy egyre többen mennek újra gyalog.
A kaktusz eddig is "healelte" az autót?[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
Azt mondja már meg nekem valaki , hogy visszajött a diszkógömb de én is ugyanúgy táncolok egyszerre mint az ellenfél akire rádobom , ennek így mi értelme?
Biztos én vagyok a béna de ennek sok előnyét nem látom így. -
30z.Samu
félisten
-
Fáraó
őstag
Igen, a kaktusz az autót is gyógyítja. A diszkógömb meg érdekes: ha közelről dobod rá, akkor mind2en táncoltok, ha nagyon távolról akkor meg úgy tűnik mintha kevesebb ideig táncolna. Jól kell vele célozni...
Valamelyik nap ment a küzdelem, Eminem skinű csávóval elkezdődött a harc, hirtelen előkaptam a táncos bombát, magunkra dobtam, a fickó meglepődött, táncoltunk egy sor, majd a végén lelőttem Eminemet egy shotgunnal.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
draco31
veterán
Az egyik bételhető NPC full idióta.
Gyógyitós, felbéreltem, legalább az megoldva. Aha, dobalja el a frászba, nehogy eltaláljon véletlenül se. Na mondom oké, akkor megoldom magamnak.
Erre elkezdi folyamat dobálni a gránátot, amikor sehol senki. Egész végig ezt csinálta, na azzal se tátgyalok többet.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Iramirez #21333 üzenetére
Akkor kellene neki.
De én meg direkt valami hőkamerás cuccal voltam, és nézelődtem mindenfelé, és sehol semmi.Előző körben jó volt, ott mindig a macskát fogadtam fel, már kitanultam vele, hogy guggoltassam a bokorba magam mellé, akkor szaladgálhattak az ellenfelek mellettünk, nem támadt, amíg én sem.
[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Skynet258
veterán
válasz draco31 #21334 üzenetére
Az NPC-k szerintem úgy általánosságban hülyébbek lettek mint voltak, nekem is volt ilyen, hogy dobálta a bombát a nagyvilágba és sehol senki nem volt. Az meg kész vicc amit az autóra szerelt fegyverrel csinálnak, kb sosem talál. Ok értem, hogy OP lenne, ha én vezetek ő meg terminátor módjára mészárol, de így meg full fölösleges akkor inkább ne is lődözzön.
-
Fáraó
őstag
Igen, ezt én is tapasztaltam, hogy kevésbé használhatóak. A múltkor is ment a tűzharc köztem meg egy ellen között a bot meg ide-oda rohangált és elvileg lőtte az egy szál ellent, de mintha nem találta volna el, a második tár végére halt meg az ellen, dde szerintem csak én sebeztem...
VIGYORRRGAZMUS.....
-
WhiteWalker
nagyúr
Most hogy nerfelték az autók turrent fegyverét és kicsit finomhangolták + diszkó gömb vissza jött , egész jókat lehet harcolni a kocsik ellen 1v1-ben is akár.
Most nyertem ismét , de a végén 3-an voltunk én gyalog a másik kettő kocsiban, de tök jól le lehetett vadászni a kocsikat is , aztán mielőtt felrobbant volna kiugrott a sofőr és viszonylag könnyen el lehetett intézni a delikvenst. Aztán már csak egy autós maradt , azon viszont szerencsére nem volt fegyver csak simán elugráltam előle és végig lőve a kocsit felrobbant , majd face to face harcban nyertem.
Jó löket volt , kellő adrenalinnal. -
csabiks
senior tag
válasz WhiteWalker #21340 üzenetére
Igen, már most teljesen játszható, csupán a map nagyon uncsi már (számomra).
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
ERPY
őstag
válasz csabiks #21341 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is. Inkább a map változott volna nagyot, mert már nagyon unalmas. A kocsikázásos történet sem vonzott be, így most ott tartok, hogy napok telnek el, és eszembe se jut a játék. Pedig naponta 1-2 órát mindig beletettem. Majd 1-2 év múlva ha még érdekel, talán vissza térek. Remélem addigra már minden megváltozik.
-
Skynet258
veterán
válasz WhiteWalker #21342 üzenetére
A sziget mostanában csak sniper campelésre van használva ahogy láttam, mondjuk nagyon én sem szoktam felmenni. Szokott dobni Legendary cuccot, de mire a sziget megjelenik már jól állok fegyverekkel, és most felmenni és állni a zászló mellett, szabad prédaként... nincs akkora jutalom, hogy megérje, és ezért 1-2 emberen kívül nem is nagyon megy fel senki. Távcsövessel valóban szépen lehet onnan lődözni, mert lentről eltalálni elég necces, de kb ennyi előnye van.
A map-et már én is unom lassan, de szépen lassan csak közeledik a következő chapter... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Skynet258 #21345 üzenetére
Ez így van és a térkép többi része se érdekel senkit , mert nincs szinte semmi érdemleges sehol.
Eleinte volt a Tigris boss , a vasút állomáson a góré , elszórtan a térkép több pontján mindenhol volt 1-1 boss.
Ezelőtt a görög istenek szintén amik adtak medált , cuccot .
Bárhová érkeztél volt értelme. Most meg csak a sivatagi részre orientálódik mindenki , mert nincs semmi ami máshová vonzaná a játékosokat.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz WhiteWalker #21346 üzenetére
A bossok amúgy kajak jók voltak, fegyver meg medál miatt, vagy csak a kihívás miatt. Na meg ott voltak a széfek is, szóval volt nyüzsgés rendesen.
Amúgy igen, most olyan kihalt lett minden, az új terület már a stílusa miatt is sivár ugye... De ezzel együtt mindenki inkább arrafelé mászkál mert a többi területet már kívülről fújjuk.
Én nagyon szeretem a Fortit, tök jó könnyed kikapcsolódás meg duóban is játsszuk asszonnyal - de ezek az újítások az utóbbi időben nem nagy kalandok. -
Aby_2014
aktív tag
válasz Skynet258 #21345 üzenetére
Hát én totál skippelem egyelőre a Fortit, a váltás még durva messze van
Fortnite Season 3 ends on Friday, August 16, 2024. és akkor ki tudja mikor lesz chapter váltás.. valamikor nyáron benézek, hátha addigra változik valami.Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
gduck
addikt
válasz WhiteWalker #21327 üzenetére
Mert buli van!!! Sajnos nekem is sokszor így jön össze
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Suzuki topik
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest