Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehiñito
senior tag
Épp most kezdtem el. Nem szoktam rankedezni, de ha már vannak ezek a free itemek akkor csinálom párhuzamosan a ranked storm körökkel, hogy meglegyen a ranked pickaxe is. Nem akartam de lassan gold háromban leszek rankedbe. Az elöbb is behúztam egy wint. Jó erős ez a hádész lánc vagy mi. Ha magamhoz húzom vele az enemit azt sem tudja hova célozzon. Addig meg szétcsapom.
-
GEIL
addikt
Na igen....van aki így van aki úgy.
Nekem elég a nézelődés és gyűjtögetés élménye....fényeket és árnyékokat figyelem...vagy a napszak változását vagy a széthulló törmelékeket....folyók és vizek csillogását és tükröződéseket. A harc része amúgy sem vehető komolyan, mert ennél a játéknál a hitbox néha csinál furcsaságokat és pont ez miatt idegesít ha nem feltételnül rajtam múlik a győzelem vagy akár csak egy ilyen párharc kimenetele.
Benne van a kezemben sok ezer óra Quake3 Arena és Unreal tournament és Counter Strike is.....rengeteget gyakoroltam és volt időszak amikor 75-80%-os pontossággal sikerült lőnöm "instagibbe (1 találat 1 halál)", de a Fortnite az néha irreálisan adja be a hiteket és pont ezért nem is akarom magam felhúzni rajta....és a BR-t csak néha néha játszom pár kör erejéig vagy amíg a pályát körbejárom. Természetesen a victory-s glidert minden seasonben megszerzem, de ettől még hanyagolom a BR-t, én inkább "Save the world" játékos vagyok....és az ott szerzett XP-vel vígan megvan mindig a BR 200-as level az adott season végéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
addig meg gépezek yt, twitch