Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz csabiks #21648 üzenetére
1 kört mentem ma, kidobta lilát, bunkerben a kék ládákból. De mire felvettem, ledaráltak, mert ugye 10hp-val fegyvert kell válogatni, nem healelni
De ilyenkor season végén általában jön minden, meg az rpg hiányzik[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
30z.Samu
félisten
válasz WhiteWalker #21643 üzenetére
Ezt gondoltuk egy másik season-re is, aztán jött ezt.
Sic Parvis Magna
-
Spec
őstag
válasz 30z.Samu #21652 üzenetére
Erre mondják azt, hogy a kevesebb néha több. Nekem már kb. két-három szezonnal ezelőtt óta ez az érzésem, hogy kezd "túmáccs" lenni a játék, de ezzel hogy behoztak gyakorlatilag teljesen eltérő játékelemeket is (LEGO, zenés hülyeség, verseny, kreatív mapok, stb.), és beépítették a játékba, ez hatványozottan kezd igaz lenni.
Aki most kapcsolódik be a játékba azt nem irigylem, szerintem azt se tudja mi merre van, mit is kell csinálni egyáltalán, meg milyen saláta hülye játék ez már?
Én azt várom, hogy megjelenjen az EPIC kliensben, hogy Fortnite Classic, ami nem lesz más mint a sima Fotnite BR. Na onnantól én mást el se indítanék"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
HugóBoss
tag
Arról van már valami infó, hogy mi lesz S4-ben?
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezt adom
Sokat markol keveset fog... Ráadásul egyre nagyobb tárhelyet is igényel ezáltal... Számomra gyakorlatilag a 90%-a tök felesleges. Ha játszom akkor csak ZB BR mód jön szóba.
Kár hogy nem lehet azt kiválasztani mit telepítsen , így elférne szerintem 10 giga helyen az egész game -
Spec
őstag
válasz 30z.Samu #21656 üzenetére
Mondjuk nekem pont nem az OG mód a kedvencem, mivel én csak később csatlakoztam be a játékba. Nekem a sima BR, és a Zero-build BR a kedvencem. OG-ot is szoktam tolni, de az nekem már túl fapadosnak tűnik.
Én azt bírnám, ha simán visszatérnének a classic Fortnite-hoz, és semmi más nem lenne benne, csak BR, Zero-build BR, esetleg Team-rumble, meg OG mód, akár Reload és kész. Mellette lehetne még a Save the World is, elvégre onnan indult, és ennyi.
Semmi más nem kellene bele, még a Creative mapok sem.
Most gyakorlatilag egy vegyesfelvágott Unreal Engine tech demo a játék, amibe egybe suvasztották a Rocket racinget, egy LEGO-s Minecraft clonet, egy idióta zenés ritmusjátékot, sőt most még a Fall Guys is kezd beszivárogni. Azt legalább bírom, de mivel nem az eredeti játékmód van benne, ez ami van, csak egy gyenge próbálkozás.
Nem értem miért jó ez, hogy egybe pakolnak mindent. Ez így már nem Fortnite, hanem valami Unreal Engine "ecosystem" inkább. Jöhetne még az Unreal Tournament is felújított változatban. Na azt csipáznám viszont"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
Teljesen érhető az Epic games "stratégiája".....üzemeltetnek egy online multi játékot, ami ráadásul "crossplay"-es és ezen felül jóformán mindenféle játék van egy játékon belül....tehát több korosztályt és többféle játékot kedvelő embert/játékost is meg tudnak szólítani vele.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Spec
őstag
Ezt értem, csak ez akkor már nem a Fortnite. Akkor adják ki új néven, valami all-in-one verzióban, és aki ezt akarja az szépen ezt telepíti. Felpakol 60 gigát, és örül. A különálló játékok meg megmaradnak egy darabig, és szépen lassan kivezetik, ahogy az emberek átszoknak a másikra.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
A Fortnite nekem pl a "Save the world"-öt mint az alapjátékot jelenti.....a "Battle Royale" a szememben már csak egy melléktermék a 2018 táján elinduló ilyen jellegű játékoknak és trendeknek....de kétségtelenül már az a népszerűbb.
Szivesen látnék telepitéskor pl jelölőnégyzetes listát ahol mindenki kiválaszthatja mit szeretne játszani....stb.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Employee
lelkes újonc
Sziasztok,
Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy vettem egy fortnite v-Buck kártyát - fiam kérésére - mert ha v-bucks kártyát használunk akkor kap ajándékba valamit. - glitchert vagy mit.
Na a gond ott van, hogy mikor váltanák be azt írja Magyarországon Playstationon nem lehet használni ilyen fajta feltöltést. (Pedig global keyt vettem).
Viszont ha kiválasztom hogy pc/mac akkor hozzáadná. A kérdésem az lenne hogy ha pc/mac alatt aktiválom, fogjuk tudni használni ps5 alatt? Előre is köszönöm a segítségeteket. -
GEIL
addikt
válasz Employee #21666 üzenetére
üdv!
Ha PC-n beléptek az Epic fiókjába és beváltjátok akkor a Vbucksot megkapjátok és igen, utána PS5-ön is ott lesz a Vbucks.
Ami "ajándékot" emlitettél (glitcher ?) arról még nem hallottam.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz Employee #21668 üzenetére
jaa...így már világos...szóval egy "glider"-ről volt szó.
Akkor így elvileg megkapjátok azt is, de elképzelhető, hogy a játékot is el kell majd indítani PC-n ahhoz hogy megadja.......nem tudom biztosra mert így még nem próbáltam.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Rage47
veterán
-
Skynet258
veterán
Tegnap este pont kezdtem játékot, az Olümposz tetejére szálltam le a szoborhoz, nyitom a ládát, és nézzük mi ez a nagy fényesség Redline Rig-nél; pont élőben láttam az egészet, páholyból, tök jól jött ki.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Hétvégén végre új season.
Sic Parvis Magna
-
Aby_2014
aktív tag
válasz 30z.Samu #21673 üzenetére
Itt az ideje....., mielőtt végleg elveszítenek, mostanában rákattantam a COD MWIII-ra, és várom már a BO6 megjelenését is.
A Marvel hősöket legalább szeretem, remélem a BP kerülő Emma Frost és Shuri jól fognak kinézni és lesz értelme kiváltanom a BP-t, mert a jelenlegibe még azt sem voltam hajlandó beaktiválni.
Remélem nem lesz negatív hatással a BP karakterekre az exkluzívitás megszüntetése, de reménykedjünk, hogy mivel később bekerülnek a shopba, így fajára csinálják őket, hogy így vagy úgy, de legyen kedve az embernek költeni miattuk.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Aby_2014
aktív tag
válasz 30z.Samu #21678 üzenetére
Hát ebből következően: "Items in future Fortnite Battle Passes" én úgy értelmezem, hogy csak a jövőben érkező BP-re vonatkozik, visszamenőleges hatálya nem lesz.
Részben főleg az un. licencelt karakterek miatt is, mert gondolom a korábbi BP-be kerül karakterekre kötött megállapodás szerint nem kerülhettek a shopba.
Vélhetően ez ilyen licenc birtokos jogdíj - epic bevétel elosztási nyűg lehet, de passz.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
őstag
válasz Aby_2014 #21679 üzenetére
Ez a szezon ennyi volt nekem , mivel már visszamentem melózni nem lesz időm tovább húzni a karit. A szint javarésze amúgy a Reload meccsekből jött, kicsit túlzás amennyi xp-t szór szvsz. Sajnos csak este 11 körül érek haza , akkorra már offline-ban lesznek a szerverek tudtommal.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
30z.Samu
félisten
válasz DrTechnoid #21680 üzenetére
Én már az elején feladtam ezt a szezont, már csak azért is, mert sok időm nem volt játszani.
Sic Parvis Magna
-
becenevem
aktív tag
Ha sokat Reload-ozol és random emberekkel is mész, akkor felvennélek barátnak és ha látom bent vagy, mehetünk együtt.
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Aby_2014
aktív tag
Lvl469 szép teljesítmény!
Ez mennyi játékidővel jött össze?Én meg mindeközben:
de a K/D arányom sosem volt ilyen jó[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
pontosan mikor jön az season? játék azt írja hogy 15.
-
gduck
addikt
válasz nincsnév007 #21684 üzenetére
Holnap délután
-
draco31
veterán
Switch már frissít.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Def26
félisten
ps -en is lejött de gondolom majd olyan du 3-4 felé lehet is játszani.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
draco31
veterán
válasz 30z.Samu #21688 üzenetére
Van PC meg PS5, de itt tudok érvényesülni, itt a leggyengébbek a játékosok. Azt nem igazán élvezem amikor 2 percig élek ugrás után a nagy masinákon. Ezen meg rendszeres a win is.
-
draco31
veterán
válasz 30z.Samu #21691 üzenetére
Ha randomozok, akkor van mindenféle, ugye ekkor mutatja a nevek mellett.
De ha csak solo no build, akkor szerintem csak switch, talán mobil, nem tudom. Egy része biztosan bot, mert volt olyan, hogy álltam egy helyben, és 2 percig darált pár méterről, de nem talált el.
Jó, nem néz ki szépen a játék, néha megröccen, de élvezem.
És ugye ez a lényege.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Def26
félisten
Elindult
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
draco31
veterán
Van külön mobil appos feladatsor, eszem megáll.
A BP nem vészes szerintem.
Most indul az első meccsem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Nekem tetszik a dolog így két kör alapján. Másodikra majdnem win lett. Jó lesz ez.
-
Skynet258
veterán
válasz draco31 #21696 üzenetére
Nekem is két kör eddig, viszont másodikra meglett a win. Ez a rakétázós/gépfegyveres kesztyű elég op, tuti nerfelni fogják szóval öljetek vele amíg lehet.
Eddig tetszik, bár eléggé figyelni kell mert most már vertikálisan is eléggé megnőttek a lehetőségek, simán ellebegsz fél percig valaki feje fölött aztán nézi honnan lövik. Mire meg rájön már meg is halt. Érdeke újítás, hogy ha lelövöd az NPC-t akkor belőle tudsz csinálni társat (second chance). Jó lesz ez szerintem is. -
draco31
veterán
válasz Skynet258 #21697 üzenetére
Igen, az kicsit erős.
Illetve egyikben találtam vállra cuccot, az meg kicsiket sebez, de automatán rááll mindenkire, így lehet látni merre kell keresni.
Plusz még amcsi kapitány pajzsa, meg heal, és meg is van a szett.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest