Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• bambano

titán

válasz #27441408 #9828 üzenetére

Kimi meg most kezdett egy számára ismeretlen világban. Eddig összetört nagyjából mindent, amivel kezdett, de legalább van valami műsor abban, amit csinál. Látod rajta, hogy akar, oszt néha nem adja ki:)

#9830: kétségtelen tény, hogy nem valószínű, hogy sok hasonlót fogok látni, mert ezt nem fogom megnézni...

#9833: ugye érzed, hogy rohadt nagy különbség van aközött, hogy valaki megérti az utólagos magyarázatot meg valaki leírja a vágyait? Én elhiszem, hogy szakmailag tökéletesen igaza van, csak sajnos engem ez nem érdekel. Engem az érdekel, hogy leásítom-e a tv-t a futam alatt vagy sem.

#9845: az f1 valaha a királykategória volt, öntötték a pénzt a fejlesztésekbe, a tesztekbe, stb. stb. Ez, ami itt az utóbbi években megy, hogy tesztmoratórium, nem lehet a motorhoz hozzábabrálni év közben, egyen motorvezérlő elektronika, ez tök teljesen jó egy daewo tico jellegű bevásárlókocsihoz. Az f1 meg legyen az, aminek indult: a királykategória, ahol mellbevágnak az elszórt milliók, ahol néha egyeduralkodó autók születnek és ahol nem bernie meg mosley ebédlőasztalán születnek meg a végeredmények, hanem a motorfejlesztő laborban, a szélcsatornában meg a pályán.

Aktív témák