Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#27441408 #9828 üzenetére
Kimi meg most kezdett egy számára ismeretlen világban. Eddig összetört nagyjából mindent, amivel kezdett, de legalább van valami műsor abban, amit csinál. Látod rajta, hogy akar, oszt néha nem adja ki
#9830: kétségtelen tény, hogy nem valószínű, hogy sok hasonlót fogok látni, mert ezt nem fogom megnézni...
#9833: ugye érzed, hogy rohadt nagy különbség van aközött, hogy valaki megérti az utólagos magyarázatot meg valaki leírja a vágyait? Én elhiszem, hogy szakmailag tökéletesen igaza van, csak sajnos engem ez nem érdekel. Engem az érdekel, hogy leásítom-e a tv-t a futam alatt vagy sem.
#9845: az f1 valaha a királykategória volt, öntötték a pénzt a fejlesztésekbe, a tesztekbe, stb. stb. Ez, ami itt az utóbbi években megy, hogy tesztmoratórium, nem lehet a motorhoz hozzábabrálni év közben, egyen motorvezérlő elektronika, ez tök teljesen jó egy daewo tico jellegű bevásárlókocsihoz. Az f1 meg legyen az, aminek indult: a királykategória, ahol mellbevágnak az elszórt milliók, ahol néha egyeduralkodó autók születnek és ahol nem bernie meg mosley ebédlőasztalán születnek meg a végeredmények, hanem a motorfejlesztő laborban, a szélcsatornában meg a pályán.
Aktív témák
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest