Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz
MPowerPH #49938 üzenetére
Szvsz ez egy nagyon meddő vita amit folytattok.Ki az isten, ki a balfék? Kiemelkedő teljesítményt idén, eddig talán csak Alonso nyújtott azzal hogy az év eleji "gyenge" Ferrarival is ott tudott lenni.A többiek hoztak egy bizonyos szintet stabilan de ezt nem nevezném kiugró teljesítménynek.Jól mondja Motion hogy várni kellene ennek eldöntésével még pár futamot.
-
mokus1
addikt
válasz
MPowerPH #49938 üzenetére
Én egyedül Hamilton-t nem szeretem annyira... Webber-t és Vettelt is szeretem, az viszont tény hogy ugyanannyi ponttal vb2-ok, mind a 2-en nyertek futamot idén még akkor is ha monacoban láthatóan nem Webber volt a leggyorsabb, de azt is látni kell hogy nagyon kiegyensúlyozott( sok 4.hely, barcelonaba volt egy kis megingás).
Nézhetjük felőlem 10 évre is nem érdekel, mert a mostani idény zajlik itt jól teljesít pont.
Egyébként 2010-ben nagyon közel volt a VB-hez... Igen nagyon fasza autójuk volt 2010-11ben de azt is be kell hozni 3. helyre és ha valaki balfék oda se jut el vele sok ilyen volt már.
Egy szó mint száz szerintem egyáltalán nem balfék Webber, és Vettel se vérprofi, jobb Vettel ez világos de kicsi a különbség.
Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest