Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tibi666
üzenetére
??
Ez valami szörnyen rossz útra tereli a sportot,..mármint ez a "tolják, csaljon" felfogás.Briatore olyan szinten ellehetetlenítette Piquet a szerződésével hogy csak néztem. ...és nem csak ezt az egy esetet vizsgálták...felmerült MS utolsó braziliai futama is, ahol ugye Fisichella szárnya bökött defektet MS kerekébe. Csak piszok gyorsan ki lett rúgva mindkét arc, így nem kellett a vallomásuk. Fisichella sem a Reanult-nak dolgozott már.
Ez kell??! Ez a show, amikor x idő múlva kiderül(het) hogy te néző, ja azt hitted?..ahah-ahah na azt az SC-t szándékosan pl. csináltuk csak nem jöttek rá..
..és te meg csak nézel és arra gondolsz mit is dumáltatok futam után...vajon mennyire csináltál magadból hülyét.Piquet mint versenyző megérdemel még egy esélyt, mint ember nem.
Briatore meg beszennyeződött, és talán azt hiszi hogy ez része a száguldó cirkusznak, pedig csak becstelen,...csak szégyenkezik miatta egy gyártó, elmegy egy főszponzor,megbélyegez embereket, és olyan gyárak mint a Bmw csak néz ki a fejéből. -
törölt tag
válasz
tibi666
üzenetére
"nelzinnyónak is meg volt a lehetősége bizonyítani. túl sok esélyt is kapott"
ebben abszolút egyetértek veled, bár alonso mellett nem lehetett könnyű labdába rúgni. (kábé három klasszissal jobb volt a kölyöknél)amúgy sokan írták, hogy mekkora csaló briós, én ezt valahogy nem értem.
szerintem sokkal gyomorforgatóbb volt a mclarenes kémbotrány...
vagy Henri kezezése, de ez már nem ide tartozik
-
stvnppp
senior tag
válasz
tibi666
üzenetére
Amikor majd Téged kevesbítenek meg, akár mivel, akkor az lesz a show... Remélem sosem fog Veled előfordulni.
Egyébként ezt sportnak hívják, ha só kell, akkor nézd Mónikát meg a többit.
DopeBob: és talán Briatore volt a managere, de ebben nem vagyok biztos.
(Félreértés ne essék, ezzel nem Alonsot támadjuk, a mai mezőny talán legjobb pilótája, csak voltak körülötte furcsa dolgok.)
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő