- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4152 üzenetére
Pirelli hivatalosan is kihúzva.
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83 #4152 üzenetére
F1-be gumit szállítani irdatlan kiadás. Veszteséges, amit kapnak, hogy az autókra matricázzák a logóikat, ennyi. A Bridgestone se látja már értelmét.
A Pirellinek már régóta jó neve van az autósporttal összekapcsoltan. Én úgy érzem, hogy emiatt nem szorulnak rá az F1-re és keveset is nyernének vele.
Adjuk hozzá, hogy pályázat lesz és aki a legtöbbet fizet Bernienek, az lesz a befutó. A Hankook akarhat és tudhat a legmélyebben a zsebébe nyúlni.
Yokohama: Jól csengő név, mert érdekes reklámjaik vannak. Se nem potenciálisak, se nem érdeklődőek. A Toyota és Bridgestone példája meg el is rettentené őket. A japán cégeknek rosszul áll a szénája.
Én csak egy kistigrist látok esélyesnek, aki dúskál a profitban és felfelé törekszik.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest