- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
baluka26 #37721 üzenetére
Az életben is lehet erre 600ezer példát találni, valaki a malóban 100%ot nyújt, és még otthon is azon gondolkodik, meg googlizza, esetleg könyvet vesz és utána olvas hogy hogyan lehetne jobb... mások meg fennkölten hangoztatják hogy nekem 8 órás a munkaidőm mindenki békén hagyhat utána... aztán meg csodálkozik hogy nem ér el olyan eredményeket, mint az első ember. Elég sok ember megfordult a kezem alatt ez egy jellemző dolog.
Valakinek ez belülről jön, egyszerűen élvezi hogy a munkájával foglalkozhat, valaki meg levezeti a kötelezőt, és örül hogy vége van. Nem tudom Webber idetartozik e Raikönnnen a legjobb példa. Nem rossz ez a mentalitás sem, sőt hosszútávon talán egészségesebb csak akkor nem kell csodálkozni azon hogy a másik többet ér el...
Szinte biztos vagyok hogy nem csak az abroncs gyártás folyamatát tekintette meg, tuti gyűjtögetett kapcsolatokat, szerinted kérdéses szituban kivel készségesebbek a Pirellisek azzal aki le se szarta őket vagy azzal aki a szabadidejében velük foglalkozott, esetlg kiosztott pár szuvenírt és elpoénkodott velük egy fél napot?
Ezekből a hozzászólásaidból az jön le hogy elég fiatal vagy, ez a mai forma1 nem csak arról szól hogy ki hogyan előzi meg a másikat... picit ennél azért összetettebb az a dolog hogy kiből lesz sikeres versenyző és ki marad szürke megkeseredett egér.
-
JJános
addikt
válasz
A video itt volt. De én nem keresem meg neked. De írtam a videót megnézve, ha nekem még egyszer valaki azt írja, hogy Webbó autója gyengébb, azt innentől nem fogadom el.
Vettel a tudást villantotta fel. A precízséget. Ha láttad az utolsó futamot, amikor az utolsó körökben leggyorsabb körre játszott, akkor megérthettél volna valamit ebből az emberkéből.
A gumi kérdést meg Motion_Blur linkelte neked.
Ennyi. -
kukinyo
addikt
válasz
Gyorsabb nem lesz de talán a gumi kopást mérsékelni tudja a vezetési stílusával ha tudja hogy hányas a kabát.És nem utolsó sorban foglalkozik azzal amit csinál.Ő vezeti az autót ő ismeri a legjobban ő tud a fejlesztőknek tanácsot adni mit,hogy,merre.Mint anno Shumi a Ferrarinál.Aktívan részt vett az autó fejlesztésébe.Meg is lett az eredménye.A pilóták nagy része kész picsa meleg málé beteszi a seggét egy autóba de azt sem tudja,mitől megy a villamos.
(#37724) werszomjas: Ezzel a stéberséggel együtt ő a legfiatalabb 2x-es VB. -
Motion_Blur
félisten
válasz
"Mitől lesz gyorsabb, ha megnézi hogyan készülnek az abroncsok?"
"A Pirellinél elárulták, hogy az egész mezőnyből Vettel volt az egyetlen, aki már a téli előszezonban elment ismerkedni hozzájuk, feltérképezni, hogy mire számíthat az új, 2011-es gumiktól. Ennek fényében korántsem meglepő, hogy a Red Bull szerint részint éppen azért tett szert előnyre Webberrel szemben, mert a szezon elejétől fogva ügyesebben bánt velük, tudva, hogy mikor erőltetheti a gumikat, és mikor kell kímélnie őket."
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest