Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• JJános

addikt

válasz baluka26 #37721 üzenetére

Kicsit belemerültem. De visszafogom magam.

"Webber a másodszámú pilóta, ez teljesen tényszerű."

baluka! Ez neked mit mond? Mitől lett Webbó második számú?
    Könyörgöm! Nem azért másodszámú, mert elnyomják, hanem mert annak jó.
    Kapísi?

törölt tag

Az életben is lehet erre 600ezer példát találni, valaki a malóban 100%ot nyújt, és még otthon is azon gondolkodik, meg googlizza, esetleg könyvet vesz és utána olvas hogy hogyan lehetne jobb... mások meg fennkölten hangoztatják hogy nekem 8 órás a munkaidőm mindenki békén hagyhat utána... aztán meg csodálkozik hogy nem ér el olyan eredményeket, mint az első ember. Elég sok ember megfordult a kezem alatt ez egy jellemző dolog.

Valakinek ez belülről jön, egyszerűen élvezi hogy a munkájával foglalkozhat, valaki meg levezeti a kötelezőt, és örül hogy vége van. Nem tudom Webber idetartozik e Raikönnnen a legjobb példa. Nem rossz ez a mentalitás sem, sőt hosszútávon talán egészségesebb csak akkor nem kell csodálkozni azon hogy a másik többet ér el...

Szinte biztos vagyok hogy nem csak az abroncs gyártás folyamatát tekintette meg, tuti gyűjtögetett kapcsolatokat, szerinted kérdéses szituban kivel készségesebbek a Pirellisek azzal aki le se szarta őket vagy azzal aki a szabadidejében velük foglalkozott, esetlg kiosztott pár szuvenírt és elpoénkodott velük egy fél napot?

Ezekből a hozzászólásaidból az jön le hogy elég fiatal vagy, ez a mai forma1 nem csak arról szól hogy ki hogyan előzi meg a másikat... picit ennél azért összetettebb az a dolog hogy kiből lesz sikeres versenyző és ki marad szürke megkeseredett egér.

• JJános

addikt

A video itt volt. De én nem keresem meg neked. De írtam a videót megnézve, ha nekem még egyszer valaki azt írja, hogy Webbó autója gyengébb, azt innentől nem fogadom el.

Vettel a tudást villantotta fel. A precízséget. Ha láttad az utolsó futamot, amikor az utolsó körökben leggyorsabb körre játszott, akkor megérthettél volna valamit ebből az emberkéből.

A gumi kérdést meg Motion_Blur linkelte neked.
    Ennyi. :)

• kukinyo

addikt

Gyorsabb nem lesz de talán a gumi kopást mérsékelni tudja a vezetési stílusával ha tudja hogy hányas a kabát.És nem utolsó sorban foglalkozik azzal amit csinál.Ő vezeti az autót ő ismeri a legjobban ő tud a fejlesztőknek tanácsot adni mit,hogy,merre.Mint anno Shumi a Ferrarinál.Aktívan részt vett az autó fejlesztésébe.Meg is lett az eredménye.A pilóták nagy része kész picsa meleg málé beteszi a seggét egy autóba de azt sem tudja,mitől megy a villamos.
    (#37724) werszomjas: Ezzel a stéberséggel együtt ő a legfiatalabb 2x-es VB. ;]

• Motion_Blur

félisten

"Mitől lesz gyorsabb, ha megnézi hogyan készülnek az abroncsok?"

"A Pirellinél elárulták, hogy az egész mezőnyből Vettel volt az egyetlen, aki már a téli előszezonban elment ismerkedni hozzájuk, feltérképezni, hogy mire számíthat az új, 2011-es gumiktól. Ennek fényében korántsem meglepő, hogy a Red Bull szerint részint éppen azért tett szert előnyre Webberrel szemben, mert a szezon elejétől fogva ügyesebben bánt velük, tudva, hogy mikor erőltetheti a gumikat, és mikor kell kímélnie őket."

[link]

Aktív témák