- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csabee. #3173 üzenetére
..ha 1:30 alatt tudnak menni akkor nem, kíváncsi leszek erre a futamra, mert az időmérő az csak a Williams erejéről győzött meg, egyébként a t'köm tudja mi lesz.
De azt én sem értem mit kellett ennyit tökölni, ki kell menni esőben aztán ahogy sikerül.
..ez is egy répaság, hogy sztem holnap nem fog esni ezért inkább sz'pok száraz beállítással időmérőn.
Pöppet veszélyes..és ráadásul még eredményes is lehet, azaz még bátorítja is a résztvevőt hogy a pályára alkalmatlan beállításokkal igyekezzen a lehető legjobbat elérni.
..tervezetten.Simán lehetne hasonló mint a motorosoknál, qual egy dolog..fontos dolog, a verseny délelőttjén meg van még egy edzés ahol belövik a versenyre az autót.
Péntek legyen fejlesztések tesztelésére fodított edzés, ha már mindenki azt csinálja de nem annak hívjuk.
Szombat qual-ra felkészítés és qual.
Vasárnap futamra felkészítés és futam.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest