Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Barthezz2 #11415 üzenetére
Alonso "élete legnehezebb" versenyét futotta kuplung nélkül
A felvezető körön meghibásodott a sebességváltóm, és a versenyen nem működött a tengelykapcsolóm, ezért bizarr módon kellett vezetnem a féktávokon. Először le kellett váltanom, majd keményen rá kellett lépnem a gázpedálra, hogy betegyem a váltót az adott kanyarba megfelelő fokozatba.
A Ferrari becslése szerint Alonso körönként 7 tizedet vesztett a hiba miatt, a spanyol azonban nem esett kétségbe.
Valószínűleg ezért nem rajtolt olyan jól. Csoda, hogy így is tudott menni mögöttük.
Szerk.: Remélem sokan fogják majd használni ezt a cikázást, ha már egyszer lehet versenyenként 1 ejnye-bejnyéért. Ezzel könnyedén meg lehet tartani a pozíciót.
-
válasz
Barthezz2 #11415 üzenetére
Massa jó pilóta csak hiányzik belőle az a állandó lelkesedés,ami Alonso-ban és Hamilton-ban benne van.Ők ketten mezőny végéről is úgy küzdenek mintha az életük múlna rajta.Azért szeretem őket.
De Massa csak elkörözget ritkán vállal fel merész előzést.VAgy én így látom,de nekem nem tűnik ki a mezőnyből.
Kubica megint elől volt.Reanult egy elméletileg nem jó autó.Sutil is Hamilton előtt végzett.Lassan el kéne gondolkodni,hogy kik a legjobb pilóták,mert lehet hogy az igazi tehetségek még mindig gyenge autóval körözgetnek.
Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest