Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sztem összetett oka volt annak hogy visszavonult.
ezek a saját magam kigondolásai...nem kell és én sem kezelem tényként
-- Megverették 2005-ben (valszeg ennek következménye volt az a FIA-Ferrari szerződés amivel idén bíróságra ment a Ferrari)..olyan jól sikerült hogy elúsztak a 2006-s autóval is.
-- Monaco-i 'parkolása'..bárhogy volt, nagyon méltánytalannak tartom a mai napig.
-- Érezhette úgy hogy talán már nem kellene itt lennie, és ez kihatott a motivációjára.
-- Valszeg tudott arról hogy Brawn el fog menni, és Todt is..azaz szétesik a 'nagy 3-s'
-- Massa..Kimi a Ferrari döntése volt, de Massa sztem MS miatt kapott ülést...azaz ha MS marad Massa tartalék.
-- Valszeg elhitette magával hogy ennyi elég volt, van egy valag pénze, gyönyörű élete...és (szvsz) a fent felsoroltak...és ezért feladta.
Az elmúlt két évben én is azt éreztem hogy simán..simán helye van a mezőnyben, sőt egyenesen hiányzik a 'profizmusa'...valmint hogy az F1 elvesztette azt az embert akinek pusztán a sok-sok éven átívelő sikeres pályafutása okán, és a kivívott eredményessége okán, nagyon nagy hangsúllyal tud odahatni...akárcsak a gyártóknál a Ferrari a mostani FIA-FOTA párbalyban.
Amit mond arra figyelni kell, ez nem szeretem-nem szeretem kérdése, olyan sok sikeres tapasztalata van, hogy az a hülye aki elengedi a füle mellett....ezt nagyon jól látta meg Massa. Oké minden versenyző azt hiszi hogy ő keringeti a napot, de MS-re nem figyelni ha hajlandó mondani valamit, az botorság.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
És akkor ki lenne a csapattársa? Alonso?

Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest