Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• gV

őstag

válasz venember83 #41832 üzenetére

nem
    _________
    Felipe Massa: (6) "Nagy kár, hogy az utolsó körökben elveszítettünk két helyet, még ha végre sikerült is feliratkoznunk a pontszerzők közé. Tudtuk, hogy a Brawnokkal nem leszünk képesek tartani a lépést, de a Red Bullokat sikerült magunk mögé utasítanunk, és a tankolással kapcsolatos probléma nélkül biztosan (Sebastian) Vettel és (Fernando) Alonso előtt tudtam volna maradni. A verseny vége gyötrelmes volt. A keményebb gumikon már addig is szenvedtem, és igyekeztem minél jobban spórolni a benzinnel, de közben hátul tartani Vettelt is. Aztán a csapattól szóltak, hogy ha el akarok jutni a célig, el kell engednem Vettelt, és nagyon le kell lassítanom: ha még egyszer kiálltam volna a boxba, még pontot sem szerzek. Az autónk ma a lágy gumikon tűrhetően gyors volt, még ha néhány tizedmásodperccel így is le vagyunk maradva, de legalább ismét az élmezőnyben küzdhettünk."

Kimi Räikkönen: (-) "Nagyon el vagyok keseredve, mert pontot szerezhettem volna. Sajnos a gázpedál-vezérléssel kapcsolatos hidraulikai problémáim voltak, ezért fel kellett adnom a küzdelmet. A rajtnál sikerült javítanom néhány helyet, de aztán (Nick) Heidfeld BMW-je mögött találtam magam. Az autónk jobb lett, ezeket a megbízhatósági problémákat azonban orvosolnunk kell. Természetes, hogy miközben a hátrányunkat próbáljuk ledolgozni, követünk el szükségtelen hibákat, ahogy az idény eddigi részében meg is történt velünk, de ez nem jelenti azt, hogy a csapat elvesztette a fonalat. Ugyanazok az emberek dolgoznak itt, akik az elmúlt két évben megszereztek hármat a lehetséges négy világbajnoki cím közül."

Aktív témák

Hirdetés