- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ricardo #30282 üzenetére
A Totalcar-s Senna utalást azért linkeltem (MS-t is linkelhettem volna), mert nem kell kedvelni...volt már ilyen és nem kis karaktereknél.
Kicsit sok a hajcihő...ahogy a Trulli-s panasznál is ki lett tárgyalva, valszeg nagyon kézenfekvő Hamilton-ra fogni azt hogy Piquet előtte végzett, ...csak ettől még nem lesz igaz.
...amennyiben csak annyit tett volna szóvá, hogy Hamilton feltartotta akkor egy büdös mukkot sem szólnék...ez a köridőkből kiderül.
De egy kicsit többet mondott a kelleténél..és ezzel lerontotta az alapokban egyébként teljesen jogos érvelését.
Alonso...Alonso felölem azt csinál amit akar,...ha úgy érzi neki posztja eldöntetni a VB-t akkor semmit nem változott, max csöndesebb lett az utóbbi években.
...ez a 'huh most lehet rugni egyet Hamilton-n, akkor jövök' stílusú nyílatkozat nekem spec. nem jön be...'mindenki Massa-t akarja' (azaz senki Hamilton-t), meg a 'ha rajtam múlik Massa-t segítem' tipusú nyílatkozatok egész egyszerűen gyászosak, gyászosak mert mégis csak egy világbajnok nyílatkozik.
Számomra ilyen helyzetben a MotoGp 125cc-s osztályában tavaly az utolsó futamon való Gadea viselkedés a példaszerű. Azon a futamon dőlt el a VB cím, Talmacsi és Faubel között, mind egy csapatban voltak, Faubel pedig Gadea-nak honfitársa...ahogy jött a két címért vetélkedő versenyző, Gadea látványosan félrehúzódott...semmilyen módon nem próbálta meg veszélyeztetni sem az egyik sem a másik esélyeit. ...pedig akár a futamgyőzelemért is harcolhatott volna.Ehez képest számomra Alonso ezekkel a nyilatkozatokkal csak gyászos, Briattore legalább üzletember, de Alonso versenyző és világbajnok (erlvileg nagybetűvel).
-
hunnylander
őstag
válasz
Ricardo #30282 üzenetére
Es ugyan miert szeretnek? Es ugyan miert kellene szeretniuk? Ok ellenfelek.
Lewis 22 evesen beleulhetett egy McLarenbe, amiota csak az F1-ben van egyfolytaban cimert kuzdhet, versenyeket nyerhet, hogy a fenebe rajonganak erte azok, akiknek csak a toltelekszerep jutott?
A nyafogo pilotak akarjak jatszani a stewardokat? Mar regen rossz, ha ok akarjak megszabni Lewisnak, hogy milyen stilusban versenyezzen. Foglalkozzanak a maguk dolgaval! Lewist is figyelik az illetekesek, es nem is vekonyan. Barom aki azt gondolja, hogy passziobol akar bunteteseket szerezni maganak. Nem kicsit figyelmetlen az aki nem veszi eszre, hogy obele kotnek bele a leghamarabb. Massa harom nagy vetsegert kapott egy legenyhebb buntetest, Lewis megy egy olyan hibaert kapott buntetest, amit meg soha nem lattam buntetni, pedig mar Massa is rendesen megbuntette.
Amit en latok, hogy jelenleg meglehetosen novekszik a szurkolotabora, pont azert mert gyakran felnagyitjak a hibait es sokszor meltanytalanul buntetik. Es ez egy humanus sportbarat F1 nezonek mar nagyon visszatetszo. Es nem mindenki olvassa am rola a ferditett bulvarmarhasagokat, az olyan vagyok, mint Senna rosszindulatu kamuhireket. Vannak am mas korosztalyok is, akik vasarnap leulnek a teve ele es oda vannak azert, ahogy vezet, mert a mai mezonyben egyertelmuen az o stilusa a legelvezetesebb.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest