Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
mefistofeles #25860 üzenetére
Ember, ne azt nézd az eset előtt mennyi volt az előnye, hanem azt, hogy ha nem vágja le a sikánt mennyi lett volna a lemaradása Haminek. Szerintem az első szektor végéig nem került volna támadó pozícioba. Így a vágással meg azonnal abban volt.
Nem kell itt az okoskodás, benne van az FIA szabálykönyvében, pont tegnap már be is lett másolva ez a bekezdés. Nem értem mit rágódtok még ezen? A szabály az szabály és kész.hunnylander -el meg már jó lenne csinálni valamit, mert sok ember miatta nem látogatja gyakran ezt a topicot. Velük már megbeszéltem privátban, hogy nem figyelünk rá, és eltekintünk a hozzászólásai felett. De akkor is idegesít, hogy ilyen emberek miatt nem lehet rendesen forumozni. Ha annyira csak Hamilton, akkor nyisson egy Hamilton témát, és inkább ott csinálja ezt, amit már lassan 2 éve művel itt.
-
brownus
veterán
válasz
mefistofeles #25860 üzenetére
volt pár hasonló eset: pl. a 2005 japán futam vagy az olasz
Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest