Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
biker
nagyúr
mindíg megfogadom, hogy nem írok inkább, csak mindíg elfelejtem...
kéne egy ilyen opció a beállításokhoz, hogy ''ebbe a topikba nem akarok írni''
-
biker
nagyúr
jajj, köszönöm, akkor most már értem.
tehát nyugodtan vissza lehet jönni a pályára és 45 fokban átautókázni rajta, mert ezért senkit nem büntettek még meg
Hill csak bepiált vagy bepárásodott a sisakja, azért kacsázott Sumi mögött, és nem a fékezés és kormányzás okozta.
---
báj dö véj mi lesz veletek holnaptól, ha nem tudtok kire alapozni kötözködni? gyorsan kéne keresni egy újabb istent
-
biker
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
jézusom, ennyire ne szépítse meg az idő az emlékeket

http://youtube.com/watch?v=oQC_LQI1Aiw
schumi kicsúszik, majd koccolja a falat, keresztbe megy a pályán HIll előtt, aki alig tudja elkerülni az ütközést, majd még mindíg jóval gyorsabb, mikor belső ívre megy, amit egy mozdulattal keresztbezár schumacher.
amikor szato ugyanígy kacsázott a visszafordítónál, és átrendezte a sorokat, mindenki örökre el akarta tiltani, nem? -
biker
nagyúr
mint az köztudott (kb) nem vagyok sumi fan, és ezért elsőre örültem is, de azért utólag kicsit sajnálom.
nem így kellett volna eldőlnie a dolognak... -
biker
nagyúr
tökéletesen igaza van.
aki ilyet mond azt nem szívesen fogadja be egy csapat később.
nem szándékos szabotázs ez, csak kapkodás és fejetlenség. nincsenek eléggé hozzászokva a vezetésből adodó nyomásra, azt hitték, ha vezetnek, akkor ledőlhetnek, pedig nem. és ez a végeredmény.
amit csinál, az nem megengedhető, és kész... -
biker
nagyúr
Miért kell feltétlen MÁSBAN legyen a hiba?
Nem könnyezhetett be a szeme, nem lehetett baj a gumival, semmi más oka nem lehet a szándékos lassítást teljesen elvetve annak, hogy lassabb lett, kizárólag egy előtte 100-200m-rel, bőven féktávon kívül autózó autó?
jaa, tudom, pont úgy csillant a nap a légterelőjén, hogy szembesütött Massának
-
biker
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
véleménnyilvánítás volt, az meg szabad.
massának ez magától nem jutna eszébe, mikor eleve gyorsabb volt, mint alonsó, kurvára nem lett semmi előnye ebből a húzásból.
akkor kinek volt egyedül érdeke?
ha megvan a válasz, szólj.
-
biker
nagyúr
hogy a f..ba tartotta volna fel Alonso Massát, mikor olyan messze volt tőle, hogy csak....
akkor tarthatta volna fel, ha legalább egy kanyarba beférnek, de ez csak a parabolikára volt igaz, mint 300m-es kanyar, de előtte a sikánban olyan messze volt, hogy ha akarta volna, se tarthatta volna fel.
A ferrári és a valószínű értelmi szerző schumi ismét megmutatta...
köszönjük...
Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest