Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Flipper PC-n!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Én leírtam olvass csak vissza. Mondtam hogy amikor a motor szétesett alatta szerintem az is a ő számlájára írható, de mind1. Montoya jó versenyző csak be kell érnie. Mondjuk nekem akkor is a McLaren csapat a szimpatikus a visszafogott de szép versenyzésükkel és a legutóbbi futamon látható megújjulás remélem folytatódik és nem azért mert McLaren drukker vagyok (na jó azért is) hanem inkább azért hogy végre láthassunk egy szép futamot amikor verseny is van és nem azon kell izgulni hogy vajon Bari vagy MS fog e nyerni és miért nem Bari...
Mellékesen megjegyzem hogy szép futam alatt pl. olyat értek mint amikor Hockenheim-ben Hakkinek ment Schumi mögött és Lekörözték Panist. Schumi balról Hakkinen jobbról :)) na az tetszett és főleg az hogy Hakkinen jött ki győztesként. Szal én ilyen megmozdulásokat néznék szívesen, és azt sem bánom ha nem a McLaren javára történnek...
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Cyberpunk 2077
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Eredeti játékok OFF topik
- Könyvajánló
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest