- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Elsősorban a felsorolásba kötöttem bele de úgy tűnik nem olvastad el elég figyelmesen. Mivel ott leírtam hogy abból az 5ből azért nem egy hibája volt Montoyának hanem min. 3. Semmi bajom a BMW drukkerekkel, jobban komálom őket mint a Ferrari drukkereket. A felsosolást direkt nem írtam mert csak újjabb vita lenne hogy mirt ő meg miért nem ő és elkanyarodnánk mint a fizikus aerodinamika szakértő moto GP nézők :DD
Ja és megejtett felosorolással egyett értek kb. én is őket mondtam volna.
És mégvalami hogy mindenki nyerni megy ki és nem elsősorban szórakoztatni...na igen de ez különböző mértékben nyílvánul meg. Nem tom hány csapat tette meg az utóbbi években azt hogy helyet cserélgettek?? Azt hiszem 1!
Aktív témák
- PlayStation 4
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP Probook 470 G5 (Intel Core i5-8250U 4 mag 8 szál, 17.,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest