Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ha már megnyílt az új topik, akkor ezt bezárom, ne kelljen egyszerre kettőt figyelnie mindenkinek. Szeretettel várunk minden 2006-ra készülő Forma 1 rajongót az új topikban: Bővebben: link.
p -
parandroid
félisten
Én csak annyit láttam, hogy versenyen kívül, de versenyhelyzetet befolyásolóan Albers ''meghágta'' MS autóját. Fékezés nélkül belerohant hátulról. Erre most mit mondjak? Érzésem szerint MS nem hibázott, de csak egy 30 mp-es snittet ismételgettek a közvetítésen, abból sok minden nem látszott, csak amit az előbb leírtam. Megjegyzem, pocsék a közvetítés. Karti balesetéből sem látszott gyakorlatilag semmi. Jól be vannak állítva a kamerák mondhatom.

p -
parandroid
félisten
Most olvastam el az összefoglalót az indexen. Hát, ez inkább kabaré volt, mint verseny, most már csakazértis megnézem majd. Ez egy vicc. A sok trehetségtelen B-kategóriás újoncnak meg valaki adjon már leckéket. Ez az Albers-féle baleset is basszus... Remélem jól megbüntetik érte. Zsoltira meg mondhattok akármit (én sem szerettem különösebben, de ne is menjünk megint bele ebbe), de sose csapta úgy falhoz az autót, mint Kartikeján, akárhogy is kell írni a nevét. Ez a kerékvetős ügy meg nevetséges... Előre látom a karikatúrákat, amiken jól látszik majd a kiesett darabon a ''Made in China'' felirat.

p
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tekken 7 Playstation 4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest