Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Most nézem a Monty kirepülését Flashcash videóján. Elég szépen elszabadult az a hátsó kerék, kábel ide vagy oda, és szép csendben visszagurult a pályára... Ha azt valaki telibe trafálja... Nincs ez a dolog megnyugtatóan megoldva.
-
Yaye
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és ''hejért'' ááaáááááhhhhh.....
Azért csinos kis összefoglaló. 
Megvan már az új lapod? Csak mert már élezem a csavarhúzóm arra a HP lapra amit anno megbeszéltünk...
-
Yaye
őstag
válasz
Flashcash
üzenetére
''utolsó helyre kerültek. Ezután Kimit hátrasorolták''
...pontosabban ezután Kimit nem sorolták hátrébb, maradt pontosan az edzésen elért 17. helyén, mintha nem is lett volna mocicseréje. Ezek szerint a méretlenség übereli a cserebüntit és az Index hülyeséget írt az kvalifikáció után. Csak ezt akartam tudni.
-
Yaye
őstag
Alighanem nem vagyok teljesen képben a szabályokat illetően.
Nem úgy szól a szabály, hogy 10 hellyel hátrábbról indul, mint indulna ha nem cserélték volna a motort? Ha 17. lenne normál esetben, akkor a büntivel együtt miért nem ment a legvégére? Vagy a mért kör nélküliség még a motorcserebüntetést is übereli? Szóval lehet hogy én rosszul értettem, de az is biztos hogy valaki hasonlóan rosszul tudja, itt az edzéseredménylistán 17., a végleges rajtsorrenden viszont 20.-nak van föltüntetve: Bővebben: link -
Yaye
őstag
Raikönnen végül honnan rajtolt? Nem láttam sem az edzést, sem a futamot, de azt olvasom hogy a ''17. helyről nyert''. Visszasorolták 10 hellyel, tökutolsónak, nem? Vagy csak az Index ír megint baromságot?

Sajnálom hogy nem láttam az évad úgymond legjobb futamát
KR a végéről heroikusan nyer, DC egy dícséretes 6. helyet zsebel be... na de majd megnézem azokat a videokat.
Egyébként volt már olyan hogy valaki a legeslegutolsó helyről, neadjisten a boxból rajtolva győzött? Arra emlékszem hogy volt nem egyszer, hogy nagyon háturól nyert valaki, de legutolsóból?
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Valaki tudja, hanyadszor is cseréltek motort soron kívül KR tragacsában?

Még ''szerencse'' hogy az eső miatt enélkül is hátulról indult volna...
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Elektronikus zene topic
- Villanyszerelés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- MIUI / HyperOS topik
- Linux kezdőknek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Arany János - Kapcsos könyv
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A pitben pedig a darth vaderek helyett csupa bunny people fog sürgölődni. 
És legalább az aláírásod javítsd ki: ''minnél'' és ''valojában''
Azért csinos kis összefoglaló.
Nem úgy szól a szabály, hogy 10 hellyel hátrábbról indul, mint indulna ha nem cserélték volna a motort? Ha 17. lenne normál esetben, akkor a büntivel együtt miért nem ment a legvégére? Vagy a mért kör nélküliség még a motorcserebüntetést is übereli? Szóval lehet hogy én rosszul értettem, de az is biztos hogy valaki hasonlóan rosszul tudja, itt az edzéseredménylistán 17., a végleges rajtsorrenden viszont 20.-nak van föltüntetve: 
KR a végéről heroikusan nyer, DC egy dícséretes 6. helyet zsebel be... na de majd megnézem azokat a videokat.