Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myoka
csendes tag
válasz zolikaDB #248 üzenetére
G-kódos, sajnos nem kérdezget tőlem semmit Heidehain vezérlésben is otthon vagyok kicsit, meg az NCT G-kódos változatában, a miénk szinte teljesen olyan, mint a Fanuc, csak bonyolultabb a menürendszere... :S
A mostani cégemhez csak azért vettek fel, mert nagyon nincs errefelé "szakképzett" CNC-s, de kapásból 20al kevesebb volt a bruttóm, mint az akkoriban felvett srácoknak...
Jó... igaz már némelyiküknél többet keresek, de nálunk ez a több csak párezerben mérhető. Azért vicces volt az idei 1,7% béremelés a 10% infláció mellett, legalábbis év elején "csak" 10% volt az is....
Na de nem panaszkodom, mert tanulásra meg tökéletesen megfelelt.
Huh köszörűsnéni nem szeretnék lenni. Imádom a marást, kiélhetem benne a kreativitásomat. Az esztergálás is "túl egyszerű", sokkal jobban szeretek 3D-ben gondolkodni...már el is felejtettem, hogyan kell esztergálni. Jobb lenne sokoldalúnak lenni, de így legalább azt csinálom, amit szeretek is.
Albiba megyünk 2 barátnőmmel, talán így kicsit könnyebb lesz. Hallottam, hogy némelyik cég ad albérleti hozzájárulást. Remélem sikerül kifogni egy ilyent.Debrecen szép hely.
myomyo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● nem beszélgetős OFF topic!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest