Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Szia!
Jó neked, akkor már te viszonylag tapasztalt vagy! Én még nemnagyon láttam Fanuc marót, ez párbeszédes vagy G-kódos? (de Heidenhain esztergát már láttam
)
"Pénz nincs, de az elvárások nagyok..." Hidd el, ez sok helyen így van, elsőre azt hittem, debreceni vagy!
Amúgy meg miért ne lenne esélyed? Ide is felvettek, ahol dolgozol. Illetve sok helyen van köszörűsnéni, régen menő női szakma volt!
Annyit tudnod kell, hogy Pesten, ha nem munkásszállón fogsz lakni, akkor albérletet kell fizetned, ami elég magas!
De a fizu jó - sztem olyan bruttó 1000 forintot kérhetsz! Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● nem beszélgetős OFF topic!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest