Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
2012-es Focus, start-stop-os. Az akksi megadta magát, ugyan 8 évig húzta, de azért nem esett jól a csere, Varta Blue Dynamic EFB 12 V 75ah került bele 40 ezerért. Viszont, korábban is már "sárga" volt a Start-Stop gomb, emiatt nem is működött. Mindig kikapcsolt állapotot jelzett. Hiába nyomkodtam. Mivel azt hallottam, hogy igazából ez nem tesz jót az autónak, így nem is foglalkoztatott, hogy nem működik, meghát mint kiderült az akksi sem bírta volna eddig, ha használom. Viszont úgy vagyok vele, ha már vadonatúj akkumulátor van benne, azért jó lenne, ha legalább működne, még ha nem is valószínű, hogy használnám
Szóval csere óta a sárga kikapcsolt állapotot jelző gomb már nem világit, viszont maga a start-stop rendszer továbbra sem működik. Ez valami szoftveres hiba lehet? Mármint lehet, hogy vissza kell állítani valamit az akksi csere után? Azért csak mozgatja a fantáziámat miért nem megy. Ötlet esetleg? Előre is köszönöm. -
Chris1983107
tag
Szia!
Köszönöm a tippet. Végül neked lett "igazad" és kettő évnyi szívás után funkcionál a klíma. Bár a szerelő volt oly kedves és a legdrágbb hűtőt vette meg, mielőtt velem egyeztetett volna, de legalább már jó. Nekem, mint kiderült több mikró repedés is volt a hűtőn.. Tök jó, hogy senki nem vette észre eddig. Mindenesetre köszi a tippet még 1x.
-
Chris1983107
tag
Köszönöm a hozzászólásokat. Elindulok akkor ebben az irányban.
-
Chris1983107
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Lehetséges. Esetleg tudnál a sarki fűszeresnél jobb helyet ajánlani?

Rosszul fogalmaztam, teljesen igazad van. "Kapcsoljam be a klímát télen"-re gondoltam.

Sajnos minden nyáron mire az általam klímaszezonnak titulált időszak elérkezik, konkrétan 0 gáz van a rendszerben. Legalábbis nekem ezt mondják mikor elviszem. Mivel semmit nem hűt ezért én ezt általában el is hiszem.
Így 18-20 róka bánja ezt a történetet, idestova 3. éve. Folyton leráznak, hogy ők nem látnak hibát.Hova érdemes elvinni ahol tényleg meg tudnák nézni jó szakemberek?
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Adott egy 2012-es Focus 1.6D gömbölyű popival. A klímát minden évben tölteni kell. Feltételezem ez nem normális. A klímások azt mondják a nyomás próbánál nem látszik semmi hiba. A kompresszor 0 gáz mellett is bekapcsol. Találkozott már valaki ezzel a hibajelenséggel? Kicsit unom, hogy 20 ezer Ft minden nyáron ez a sztori és senki nem tud semmi okosat mondani. "használni kell télen" oké.. Előtte 9 évig volt egy autóm (nem Ford) soha nem tölttettem bele gázt és nem használtam fűtéshez.
Esetleg valaki találkozott, vagy hallott már erről a jelenségről?
Előre is köszönöm!
Üdv.:
Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval csere óta a sárga kikapcsolt állapotot jelző gomb már nem világit, viszont maga a start-stop rendszer továbbra sem működik. Ez valami szoftveres hiba lehet? Mármint lehet, hogy vissza kell állítani valamit az akksi csere után? Azért csak mozgatja a fantáziámat miért nem megy. Ötlet esetleg? Előre is köszönöm.

Így 18-20 róka bánja ezt a történetet, idestova 3. éve. Folyton leráznak, hogy ők nem látnak hibát.