- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Sziasztok. Mk3 Focusra, 5ajtós szeretnék tetőboxot venni, gyári keresztlécekre, de mindenhol azt olvasom, hogy figyeljek oda, hogy mekkora dobozt veszek, ne lógjon bele a csomagtartó ajtajába, ha felnyitom. Most akkor mekkora dobozzal kalkulálhatok, van tapasztalata ezzel valakinek ? Nem akarok ilyen hatalmas nagyot, de mégis, mekkora fér fel rá?
-
jansky1
senior tag
válasz
molnarpeter #45473 üzenetére
Feltűnő, nagyobb az alátét, meg nem torx, hanem sima fejű, 10-es kulccsal lett behajtva. Megy majd vissza a gyári.
radi8tor, hát igen. Ezért próbáltam előkeríteni mindenképp.
-
jansky1
senior tag
válasz
molnarpeter #45458 üzenetére
Igen, gondoltam rá én is. Van akna, alá megyek ma mindenképp. Kartonpapír?
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
Év bfsza díjra pályázok..Kis segítséget kérnék.
Focus 3 bal oldali tompított fényszóró izzót cseréltem, visszaszerelésnél a lámpatestet rögzítő csavart beleejtettem a motortérbe. Egészen az alján, azon a teknőn koppant, majd hallottam, hogy elgurult. Néztem mindenféle szögből, de nem találtam. Emelkedőn, lejtőn is néztem hátha gurul valamilyen irányba, de nem.
Van egy "szerelőaknám", holnap megpróbálok onnan szétnézni. Annyi helyem nincs sajnos, hogy az egész teknőt leszereljem.
Mekkora galiba lehet belőle, ha nem lesz meg? Mit tud okozni, ha ott marad? Elég sok ilyen likluk van ennek a teknőnek az alján, meg van helye hátrébb is kiesni, megtörténhet ez? -
jansky1
senior tag
1.4es, benzines focus 2 nálunk 10 körül fogyaszt.
-
jansky1
senior tag
Sajnos a probléma azóta sem oldódott meg, sőt fokozódott azzal, hogy most indításnál olyan hangot ad, mintha járó motorra indítanék rá. Ilyenkor gyújtás le, majd másik indításra gond nélkül, pöccre indul.
Ötlet?
Köszönöm
-
jansky1
senior tag
Üdv!
Mi okozhatja a fókánál, hogy világít a két hátsólámpa, de ha fékezek, is világítani kezd a kiegészítő féklámpa, akkor a bal hátsólámpa kialszik?
-
jansky1
senior tag
5 ajtós Focus 2-höz létezik csomagtér roló, vagy az csak kombihoz van?
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
Focus II-nél mi okozhatja azt, hogy hideg indításnál a motor elindul, majd egyből leáll? Ha adok neki egy kis gázt, akkor nem áll le. (1.4 Benzin).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Renault, Dacia topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Mikrotik routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged