- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
molnarpeter #7967 üzenetére
Sajnos a pótlás nem jöhetett szóba, mert 6-7cm-es átmérőjű cső. Sikerült szombaton vennem egy utángyártottat potom 23eFt-ért (A gyári 47 lett volna, és volt olyan hely, ahol 6 hét alatt hozták volna).
A szerelése magam vállalkoztam, csupán 3 óra volt. Ebből 2 óra szenvedés volt, mert az alsó ABA bilincs megadta magát és a csavar csak forgott. Nem lehetett hozzáférni, végül egy fűrész lappal tudtam levágni...
Viszont nem értem, hogy lyukadhatott ki, ugyanis vadi új szike pengével is alig bírtam elvágni, kiszúrni. A fala 3-4mm vastag és szövet hálóval megerősített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest