-
LOGOUT.hu
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz TazLeacher #1145 üzenetére
Köszi srácok a válaszokat, akkor még van mit loot-olnom, csillagosat még nem is találtam. Tényleg, a csillagos kard neve Murasame, a For Fashion oldalon csodáltam meg.
A statok oldaláról nézve, attól függ mire használnám a karaktert, most jelenleg azokat tettem fel, amik a defense-re nyomnak rá, és a revenge módot részesítik előnyben, de ugye full attack-ra is be lehet rendezkedni.. Szóval lehet a második kinézetet máshogy állítom majd be. Ha pl. a 2-esre felteszek valamit, az tovább nem terheli az inventory-t? Ma már nem tudok belépni, mindjárt meló..
-
vegitossj7
addikt
válasz TazLeacher #1121 üzenetére
Őszinte választ akarsz: igen. Kib@szunk magunkkal.
Itt nem olvastam tovább.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
RaGi91
senior tag
válasz TazLeacher #1116 üzenetére
Ki dühöng? Egyszerűen csak nem értek egyet.
Nem tudom, hogy elolvastad-e egyáltalán a mondatot, mert a félrevezetést nem pont erre a játékra értettem, de mindegy is. Nem vitatkozok veled, mert átmentél struccba[ Szerkesztve ]
-
RaGi91
senior tag
válasz TazLeacher #1112 üzenetére
A játék különböző módjai más-más embereknek valók.
Engem senki ne kötelezzen arra, hogy (számomra) fosparádé móddal játsszak, ahhoz, hogy tudjak IG currency-t szerezni, mivel az order-ek 90%-a 4v4-re szól... Letojom, hogy hány%-a a játéknak. Én az 1v1,2v2 módért vettem meg a teljes árat.Nincs sok időm játszani sajnos, de azért szeretnék mondjuk néhány emote-ot, jól kinéző gear-t stb. És én lusta disznó elvárom azt, hogy ezért már ne kelljen fizetnem pluszba és ne kelljen ész nélkül grindolni hetekig.
Még szerencse, hogy story jutalmat kaptam, különben még most se lenne meg.
Mocskos rablóbanda az Ubisoft egyébként, ez nem vitás. Már bebizonyították több "AAA" címmel is.
Rendszerint félkész, lebutított játékokat adnak ki, félrevezető demókat, stb. Kár, hogy a koncepció túl jó ahhoz, hogy ne vegyem meg.Egyébként az, hogy alig jön(jött) steel még nem is zavarna, de a rengeteg bug és exploit elront mindent és hónapokig kussolnak róla.
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz TazLeacher #1097 üzenetére
Elvileg a BF-nél is ezt hozta el a stúdióváltást, még a BF 4 idején. Elég nagy hatása volt.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
RaGi91
senior tag
válasz TazLeacher #1088 üzenetére
Az emote az egyértelműen az emote-ra vonatkozik. Az idle pedig amikor csak egy helyben állsz.
-
peterson79
őstag
válasz TazLeacher #1028 üzenetére
áá ez beszarás. ez mi amit nyomsz vele? fordul üt fordul üt stb?
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz TazLeacher #1022 üzenetére
Nekem ma reggel volt meló előtt egy vicces Elimination meccsem, szerintem a kép mindent el is mond.
Cheaterezéshez a statomon kívül háttérsztori, hogy srác egyrészt nem tudta, másrészt nem fogta fel, hogy Warlordnak van újraéledős traite, és ezért öltem meg miután ő lelökött a toronyból... Orochi...
Meg az is tipikus, hogy 0 takedown-os (ismét Orochi, khm...) EZ-zik...[ Szerkesztve ]
There is no war. Only the harvest.
-
zzola
titán
válasz TazLeacher #1016 üzenetére
Köszi. Nem használok uplay fiókot-csak ezért kérdem, nem ismerem a működését....
-
lofagi
addikt
válasz TazLeacher #1009 üzenetére
Hehe :]
Egy kérdés. Az orders az mindenkinek ugyanaz?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz TazLeacher #1005 üzenetére
Igen, pont ezaz, hogy meddig húzzák az UBI-nál, gondolva,hogy ez így jó lesz hosszútávon? Miért ne lehetne 1v1 2v2nél p2p aztán a többi meg dedikált?
Amúgy ma egy érdekes dologgal találkoztam. Bejoinoltam egy játékba és nem tudtam csinálni semmit. A karakterem nem mozdult. A játék úgy számolta mintha ott se lettem volna, ugyanis amikor már csak én maradtam egyedül a csapatomból már ki is írta,hogy defeat. Érdekes.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz TazLeacher #806 üzenetére
Amúgy van összefüggés, mert ha ott rakod a pontokat ahol harcolsz, tehát amelyik játékmóddal játszol épp, ott +20% bonust ad, ha átrakod máshova akkor nem.
Szóval csak van összefüggés.
-
atainprison
senior tag
válasz TazLeacher #830 üzenetére
Lol az szép lehetett.
-
RaGi91
senior tag
-
JoceeHunt
őstag
válasz TazLeacher #573 üzenetére
Jéé, ott vagyok
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz TazLeacher #573 üzenetére
Üdvözöllek a Google Spreadsheet világában. Én részben pont az ilyenek miatt használom csak végszükség esetében, és / vagy pisztlicsáré dolgokra. Volt már korábban problémám abból, hogy valami nem, vagy máshogy (adott esetben konkrétan szarul) jelent meg benne, szóval inkább hanyagolom.
There is no war. Only the harvest.
-
Hunner
senior tag
válasz TazLeacher #571 üzenetére
Excel sheet, van alul három füle Ebből az egyik a ps4
(Nem volt nehéz rájönnöm, én hostolom )[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
RaGi91
senior tag
válasz TazLeacher #537 üzenetére
A végén a főboss idegesítő, egyedül pedig lényegesen nehezebb, mint ketten. Simán végigmentem rajta én is, de párszor azért megfeküdtem, mert gang-bang . Én a multi miatt vettem meg, de kellemes kikapcsolódás volt a kampány. 31 GBP-t megért.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz TazLeacher #416 üzenetére
Állat, fel veszlek!
Ja nehogy félre értés legyen a korábbi hozzászólásaim miatt
Én sem vagyok valami profi.Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Zedz
addikt
válasz TazLeacher #277 üzenetére
A single kampányban elvileg lesz rendes sztori meg boss fightok meg hasonló. Kíváncsi leszek arra is.
-
ForRedGlory
félisten
válasz TazLeacher #271 üzenetére
LOL, Mortal Kombat?
Jól beletaláltál, de nézz már bele kérlek az MB-ba. Van sztori mód, illetve egy raklap karakter egymástól teljesen eltérő kombókkal, kivégzésekkel, kinézettel. Pont a Mortal Kombat a példája, hogy verekedős játékba is lehet tartalmat pakolni, csak akarat kell.
Ebben nincs sztori és van 3 kaszt. Hasonlíthasd csak az almát, körtével. Az egyetlen közös pont az, hogy verekedni kell benne.
Én nem azért hasonlítottam a Dark Soulsra, mert ahhoz hasonlít, hanem csak azért, mert HASONLÓ harcrendszer mellett lehet letenni több tucat játékórás egyszemélyes módot is. Látom a lényeget megfogtad te is...
(#270) myckey: mondjuk a 265-.ös kommented eléggé degradáló volt. Nem azt írta kolléga, hogy neki a faék egyszerűségű irányítás kell, mert azt várja el. A saját mércéje szerint ez az irányítás nem jó, te meg olyan hülyeséget írtál neki, hogy az már fáj.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
válasz TazLeacher #238 üzenetére
Van ahol PC-re is 13k, kicsit elgondolkoztam rajta, de 20-at nem ér ebben a formában.
A páncélos dolog is nagyon tetszik, ki tudod alakítani vele a saját játékstílusod. Szóval alapból ugye meghatározza már maga a hős is, de még egy mélyebb szinten tudod magát a hőst is alakítani, totál jó szerintem. Illetve a külsőségek változtatása is elég jóra sikerült, összeségében tényleg jó játék lett. -
k-adi
nagyúr
válasz TazLeacher #159 üzenetére
Részemről nem lesz. Legalábbis az elején még nem. Ahogy nézem elég hamar ki fog kopni a játékosbázis. Egyrészt nagyon rétegjáték ez, kardozás nem mindenkinek a szíve csücske, másrészt meg a 2v1 és 3v1 harcok miatt sokan meg fogják unni. Sajnos ez nem olyan játék ahol egyedül is lehozod a kört mert brutál jó célzol és mindenkit lelősz... itt ha rádjönnek többen akkor megütnek és emiatt a karakter animációja megszakad...újra és újra. Emiatt tehetetlen leszel és csak sebződsz és meghalsz majd. Persze lehet jól védekezni, stb. néha nekem is sikerült kicselezni őket, de legtöbbször amikor "breaking van" azaz megvan az 1000 pont és nincs több respawn akkor az annyiból áll (mármint a kör vége) hogy ketten, hárman rohangálnak az utolsó után aki menekül (azaz rohangál oda-vissza a pályán) de úgyis utolérik egyszer és akkor leverik és vesztettél.
-
k-adi
nagyúr
válasz TazLeacher #157 üzenetére
Majd mesélj milyen érzés a 2v1 és 3v1 harcok
-
k-adi
nagyúr
válasz TazLeacher #153 üzenetére
én akárhogy próbálóm, a negyedik lépésnél nem megy tovább a videó
-
JoceeHunt
őstag
válasz TazLeacher #153 üzenetére
Én már elővételben megvettem, 2x végigcsináltam 3 hete nem semmi
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenbook 14 Flip UP5401ZA 14" 3K OLED érintő i5-12500H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- P1 Gen5 16" QHD+ IPS i7-12800H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest