- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- thesound: Segítőkészség
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
Én részemről kicsit felemásan állok a játék megvételéhez.
Maga a játék maga alapvetően bejött, nagyon is. Ugyanakkor 3 dologgal kapcsolatban volt komolyabb bajom.
1) A progression sebessége. Persze, egész nap gép előtt ülő emberekre nem lehet játékot szabni, mert akkor a casual player 1,5 év alatt jut el a végére... De azért az hogy egy 3 napos (és 8 órás) beta végére prestige 3-4-es, meg 80 körüli "gearscore-os" emberekkel találkozni, az nagyon nem oké. (Pláne, hogy ha ez így marad, akkor ráadásul még ezek a nolifer hülyegyerekek fognak sírni, "brühühü nincs content a játékban" jelleggel.) Én a végére kicsivel több mint 10 órát raktam a bétába, szinte csak 1 karaktert toltam, és így lettem épphogy prestige 1... Szóval igazából még ilyen normálisnak mondható, "napi 2-3 órát tudok ezzel játszani" tempóval is realtíve gyorsan (1,5-2 hét) kimaxolható lesz szerintem egy karakter, nemhogy "14-16 órát tolom egy nap" stílusban...
2) Matchmaker. Amikor olyan csapatokat dob össze, hogy nálunk 20 a legnagyobb gearscore, az ellenség meg 35-nél kezdődik, akkor kedvem van altf4elni. Persze ha béna valaki akkor lehet akármilyen jó gearje, de esetek többségében azért az ilyen jelezni tudja, hogy "kitől kell félni". Ha a gearje mellé van is némi skillje akkor 3-4 ütésből meg tud ölni.
3) Balansz. Én nem tudom hogy ezeket a gyors agilis karaktereket hogy gondolták... Főleg a Peacemakert meg a Nobushit.. Előbbit nerfelték az előző béta óta, és még mindig kurva erős. "Böszme" karakterrel megmozdulsz, ő hamarabb tér ki és csap oldalba minthogy nyomnál egy attack cancelt. Meg méginkább főleg a bleed / poison. Levisz 10-15% hp-ra aztán igazából már szaladhat is a következő targetre, mert meghalsz onnantól.Ismerem magam, valszeg az lesz hogy hazaérek melóból és "preorder", de nagyon félek attól hogy hosszútávon "megbánom"

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Nintendo Switch 2 Konzol + Nintendo Hordtok (Gari 2027.05)
- ASUS GeForce RTX 3080 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX3080-O12G-GAMING)
- Playstation 5 lemezes 825GB + Ajándékok
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs