Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Lehet valamelyik kiegészítőm zavar be vagy a vírusvédelem más nem jut az eszembe esetleg hogy nem az alap felület van hanem variáltam egy kicsit majd ha lesz gép újratelepítés akkor telepítés után állapotban is megnézem, majd a kiegészítők telepítése után egyenként is tesztelem hátha kiderül mi okozza.
Szerencsére nem okoz problémát és már lehet régebb óta fenn áll, de csak most vettem észre. Inkább mint érdekesség osztottam meg nem mint kritikus vagy akár zavaró bug.
Amit én még pluszban telepítettem:
- DTS plugin, Wasapi plugin, Lyrics plugin, és bemásoltam - ahova kell - az analog VU meter-t ennyi, és persze kicsit átvariáltam a felületet bettem ugye a dalszöveg panelt, a VU meter-t, és a borítókat mutató részt kb. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest