- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
foobar2000 0.9.6.9-es verziót használok (alább nem akarom adni, mivel ugye érdemes mindenből a legfrissebb-et használni) és nagyon szeretném berakni ezt a skin-t:
http://re-9.deviantart.com/art/aero-81141822
Azt látom, hogy szedegetni kell hozzá plug-in-eket, amikből jórészt össze is szedtem már sokat (persze ezekből néhány nem kompatibilis), de szerintem a fő plug-in nem akar működni, pedig abból is a legújabb verzió van fent. Erről lenne szó:
foo_ui_panels 0.14.12 beta
Ugyanis a foobar beállításainál semmi PanelsUI almenüt sem találok, ahol gondolom a letöltött skin csomagot lehetne aktiválni.
A components listában sem jelzi ki a ddl fájlt, míg az összes többit igen.Ha mégis jó, csak én vagyok a béna, akkor örülnék, ha valaki leírná, hogyan lehetne előhozni ezt a PanlesUI menüpontot.
Vagy természetesen azt se bánom, ha valaki már korábban bekonfigolta magának pont ezt a skin-t, elküldi a fájlokat. Nagyon megköszönném.

Tisztelettel, Feri
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Witcher topik
- Óra topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest