Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
foobar2000 0.9.6.9-es verziót használok (alább nem akarom adni, mivel ugye érdemes mindenből a legfrissebb-et használni) és nagyon szeretném berakni ezt a skin-t:
http://re-9.deviantart.com/art/aero-81141822
Azt látom, hogy szedegetni kell hozzá plug-in-eket, amikből jórészt össze is szedtem már sokat (persze ezekből néhány nem kompatibilis), de szerintem a fő plug-in nem akar működni, pedig abból is a legújabb verzió van fent. Erről lenne szó:
foo_ui_panels 0.14.12 beta
Ugyanis a foobar beállításainál semmi PanelsUI almenüt sem találok, ahol gondolom a letöltött skin csomagot lehetne aktiválni.
A components listában sem jelzi ki a ddl fájlt, míg az összes többit igen.Ha mégis jó, csak én vagyok a béna, akkor örülnék, ha valaki leírná, hogyan lehetne előhozni ezt a PanlesUI menüpontot.
Vagy természetesen azt se bánom, ha valaki már korábban bekonfigolta magának pont ezt a skin-t, elküldi a fájlokat. Nagyon megköszönném.

Tisztelettel, Feri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest