Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egyik barátom felfrissítené windowsos szoftverkörnyezetét. A beszélgetésünk során felmerült az eddig használt winamp lejátszó leváltása, mivel a zenelejátszás számára kritikus terület.
Rákérdeztem hangkártyaválasztós topikban mi az ami szóba jöhet zenelejátszási téren és több alternatíva mellett a Foobar program is javaslatra került. Sok jót olvastam már a programról megszólaltatási minőségét tekintve, így ha sikerülne komfortosabb kialakításra hozni (skinnel/felülettel ...) lehet, én is váltanék rá aimp-ról.
A mondandóm lényegi része az lenne, hogy szeretnék némi infót a tapasztaltabb, régebb óta ezt a programot használóktól, ki milyen skint, felületet társított hozzá, hogy kézre álljon neki? Sokat segítene szerintem, ha már lenne pár konkrét kiindulási alap a programmal kapcsolatban.
Sajnos a magyar nyelvű felület szintén kritikus számára, tehát csak ilyennel rendelkező kialakítások jöhetnek szóba barátomnál.
Előre is köszönöm a tippeket, linkeket, javaslatokat, tanácsokat

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest