Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egyik barátom felfrissítené windowsos szoftverkörnyezetét. A beszélgetésünk során felmerült az eddig használt winamp lejátszó leváltása, mivel a zenelejátszás számára kritikus terület.
Rákérdeztem hangkártyaválasztós topikban mi az ami szóba jöhet zenelejátszási téren és több alternatíva mellett a Foobar program is javaslatra került. Sok jót olvastam már a programról megszólaltatási minőségét tekintve, így ha sikerülne komfortosabb kialakításra hozni (skinnel/felülettel ...) lehet, én is váltanék rá aimp-ról.
A mondandóm lényegi része az lenne, hogy szeretnék némi infót a tapasztaltabb, régebb óta ezt a programot használóktól, ki milyen skint, felületet társított hozzá, hogy kézre álljon neki? Sokat segítene szerintem, ha már lenne pár konkrét kiindulási alap a programmal kapcsolatban.
Sajnos a magyar nyelvű felület szintén kritikus számára, tehát csak ilyennel rendelkező kialakítások jöhetnek szóba barátomnál.
Előre is köszönöm a tippeket, linkeket, javaslatokat, tanácsokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest