Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz
Spam123
üzenetére
Pár nappal ezelőtt én is szenvedtem vele egy kicsit

A fő gond az volt, hogy nem volt a komponensek között a lyrics show3. Letöltöttem, bemásoltam, majd foobaron belül menüből is aktiváltam. Ezután szintén menüben Columns UI/Layout fülön a listában is megjelent, kicsit feljebb léptettem, mert nem látszott a felületen, igy most kb jó lett, bár nem tökéletes. Nagyon nem merem tovább piszkálni, mert (mint a fentiekből látszik nem nagyon értek hozzá
) Továbbra sem szedi le automatikusan a dalszöveget, de legalább manuálisan rá tudom bírni a keresésre. Nekem az időzített dalszöveg volt a lényeg és annak karaoke szerű megjelenítése. Ez sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Steam topic
- Milyen routert?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Byski Áramláskijelző.
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Továbbra sem szedi le automatikusan a dalszöveget, de legalább manuálisan rá tudom bírni a keresésre. Nekem az időzített dalszöveg volt a lényeg és annak karaoke szerű megjelenítése. Ez sikerült.