- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Az osd plugint használja itt valaki? Leírom én hogy csináltam meg hátha hasznos lesz másnak is és így kevesebbet kell vele szöszölnie.
Nekem nagyon megtetszett, mivel ahogy filmnézésnél nem akarok a gép előtt ülni úgy zenehallgatásnál sem, inkább kényelembe helyezem magam az ágyon.
Vettem a géphez egy távirányítót, a win kiterjesztett asztalra van állítva a foobar ablakát áthúzom a tv-re, ami viszont egy kicsit messze van ahhoz hogy el lehessen olvasni a szövegeket. A foobar beállításaiban a Fonts and colors részen megnagyobbítottam a betűméreteket, defaultot 10re playlistset 12re.
Utána OSD plugint fel, a beállításai a kép szerint, úgy pozicionáltam hogy az osd a tv-n jelenik meg, a format fülön pedig ezt írtam be:$rgb(0,255,0,0,0,0)[%artist%]: '('$num(%tracknumber%,2)/%totaltracks%')' $char(10)
$if(%title%,[' ']%title%,%_filename%) $char(10)
'Album:' %album% %date% $char(10)
%length%'/'[%_time_elapsed%]$if(%_ispaused%,' [szünet]') %codec% %bitrate%'kbps' [$info(bitspersample)'bit'] $ifequal(%samplerate%,44100,'44.1KHz',$ifequal(%samplerate%,48000,'48KHz',$ifequal(%samplerate%,96000,'96KHz',$ifequal(%samplerate%,192000,'192KHz',%samplerate%'Hz'))))Az eredmény a tv képernyőjén, na ez így már teljesen jól használható messzebbről is:

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest