Hirdetés
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
makinen72
csendes tag
Sziasztok!
Csak nemrég (pár hete) kezdtem ismerkedni a foobarral, eddig winampoztam. Már az első próbáknál feltűnt, mennyivel jobban szól, csak elég nehezen jövök rá a beállításaira (külcsín).
Mivel semmit nem értek a parancssoros tuningoláshoz, a "skineket" nem is erőltetem, csak a beépített színeket használom. Azt sem tudom pl., hogyan kell az éppen játszott album borítóját megjeleníteni az arra szolgáló ablakban. Nem engedi a program pl.wav fájlok tagjeinek átírását. Kipróbálnám a Windows mixert megkerülő Kernel Steaminget is, bár egyelőre csak integrált hangkártyám van, biztos lenne változás. Ennek a beállítása, ahogy elolvastam, elég macerás... Szóval szuper lenne ez a progi, de hozzáértés nélkül "csak" alapon tudom használni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest