Új hozzászólás Aktív témák

• VS461

tag

Sziasztok!

Kábé 7-8 hónapja volt egy kis gondom a partícióimmal: egy kötet kiterjesztése nem annyira sikerült a Win beépített eszközével, és az Active Partition Recovery-t kellett segítségül hívnom. A zenéimet sikerült visszanyernem, de kissé egymásba gubancolódtak a mappáim; pl. az X mappában az Y mappa számai is benne voltak, meg még egyszer a saját számai is, és ez nem kevésszer fordult elő. Kigyomláltam, helyükre raktam őket egy hosszú délutánon :) .

A furcsa most az, hogy a foobar-ban az X megnyitott mappában a kigyomlálás ellenére látszanak a valaha odagubancolódott számok, és le is lehet játszani őket. Így néz ki ugyanaz a mappa az Intézőben és a foobar-ban (Add folder...) megnyitva. XBMC-t is használok (bár zenélésre ritkán), ott a mappákban csak az látszik, ami elvileg odavaló.

A foobar verziója 1.0.3, az oprendszer W7 x64. Van valakinek ötlete, hogy mitől van mindez? Nyilván nem nagy probléma (a számok megvannak), de zavar, hogy nem tudom, mi ez... Köszi előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák