- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VS461
tag
Sziasztok!
Kábé 7-8 hónapja volt egy kis gondom a partícióimmal: egy kötet kiterjesztése nem annyira sikerült a Win beépített eszközével, és az Active Partition Recovery-t kellett segítségül hívnom. A zenéimet sikerült visszanyernem, de kissé egymásba gubancolódtak a mappáim; pl. az X mappában az Y mappa számai is benne voltak, meg még egyszer a saját számai is, és ez nem kevésszer fordult elő. Kigyomláltam, helyükre raktam őket egy hosszú délutánon
.A furcsa most az, hogy a foobar-ban az X megnyitott mappában a kigyomlálás ellenére látszanak a valaha odagubancolódott számok, és le is lehet játszani őket. Így néz ki ugyanaz a mappa az Intézőben és a foobar-ban (Add folder...) megnyitva. XBMC-t is használok (bár zenélésre ritkán), ott a mappákban csak az látszik, ami elvileg odavaló.
A foobar verziója 1.0.3, az oprendszer W7 x64. Van valakinek ötlete, hogy mitől van mindez? Nyilván nem nagy probléma (a számok megvannak), de zavar, hogy nem tudom, mi ez... Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- HUAWEI Watch D2 okosóra
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.