- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyávogi
tag
Tildy, nem akarak elkeseríteni, de én akkor tudtam tartani a súlyomat(se le, se fel, egy deka sem), amikor a napi menüm 10 szem korpovit, három fej paradicsom volt
Persze, nem szándékosan, de akkoriban így alakult a melóm. Hat hétig csak ennyi/nap. Állítólag, ha vkinek lassú az anyagcseréje, akkor rendszeres mozgás nélkül, nem nagyon tud fogyni.. Én is ilyen vok..
-
nyávogi
tag
Nyina, nagyon át tudom érezni a helyzeted, mert dettó ugyan ebben a szituban voltam. Csak én 7 hónapig nem tudtam kajálni majdnem sehogy sem. Eleinte a leerőltetett falatkák is postafordultával jöttek vissza..a végére úgy néztem ki, mint egy csontfogas. Nekem az jött be, hogy eleinte rostos gyümölcsleveket ittam és mindig egy-egy falat gyümölcsöt, vagy müzliszeletet,korpovitot, esetleg egy-két kocka keserűcsokit nyeltem le mellé, aztán fokozatosan joghurtokat, kefírt, salátákat, egyre több falatnyit, mire visszanyertem az evőképességem, meg a versenysúlyom
Sztem a leves is jó módszer
És a sok mozgás is cool
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- VoLTE/VoWiFi
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest