Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyávogi
tag
Nyina, nagyon át tudom érezni a helyzeted, mert dettó ugyan ebben a szituban voltam. Csak én 7 hónapig nem tudtam kajálni majdnem sehogy sem. Eleinte a leerőltetett falatkák is postafordultával jöttek vissza..a végére úgy néztem ki, mint egy csontfogas. Nekem az jött be, hogy eleinte rostos gyümölcsleveket ittam és mindig egy-egy falat gyümölcsöt, vagy müzliszeletet,korpovitot, esetleg egy-két kocka keserűcsokit nyeltem le mellé, aztán fokozatosan joghurtokat, kefírt, salátákat, egyre több falatnyit, mire visszanyertem az evőképességem, meg a versenysúlyom
Sztem a leves is jó módszer
És a sok mozgás is cool
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
-
nyávogi
tag
-
nyávogi
tag
Tildy, nem akarak elkeseríteni, de én akkor tudtam tartani a súlyomat(se le, se fel, egy deka sem), amikor a napi menüm 10 szem korpovit, három fej paradicsom volt Persze, nem szándékosan, de akkoriban így alakult a melóm. Hat hétig csak ennyi/nap. Állítólag, ha vkinek lassú az anyagcseréje, akkor rendszeres mozgás nélkül, nem nagyon tud fogyni.. Én is ilyen vok..
az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- HP nyomtatók
- Külpolitika
- Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Beyond unlocked
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest