- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
A gluta-fx-et meg a no-xplode-ot gondolom az én leírásomból vetted. Nekem segített. Neked nem biztos, hogy fog, nemtom, hogy kettlebellben mennyire lényeges az erőnlét, hogy ne gyengülj. És hogy azt az edzésformát segítik-e ezek a termékek.
A kajálásod is eléggé hasonlít az enyémhez. Remélem figyelembe vetted, hogy én rendes súlyzós edzés végzek, és ahhoz kell a sok fehérje, és a felépülés miatt a több ch, a kettlebell viszont nem izmosító edzés, szóval sztem nem ilyen kajálást kéne követned. Ezért is írtam, hogy ami nálam bejött, nem biztos, hogy másnál is be fog. A bakony zsírszegény túra zsírtartalma ha jóltom 10%, ellenben az alpa túróé 0,2%, van egy kis különbség. Bakonyt nem ennék diéta alatt, az fix.
Az ébredés utáni kettlebell sztem nem jó. Ébredés után enni kell. Mellesleg ha ilyen korán edzzel, akkor neked nem kell gluta-fx meg no-xplode.
Kb. ennyit tok mondani hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Automata kávégépek
- Last Epoch
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest