Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6294) spammer válasza Hege1234 (#6293) üzenetére


spammer
veterán

A könyvben benne lesznek a válaszok ;) De gyors válaszként álljon tehát itt is:

Igen, 5-6 étkezés már egész jó, de ha bírod, mehet a 6-8 is akár. Majd ahogy időd engedi. Jó az, ha tudod tartani, hogy nagyjából ugyanabban az időben eszel. Ez az egyik alappillér az étrend kialakításánál. Persze az ember él, suli, munka, ez-az amaz, nem mindig lehet ezt 100%-ra betartani, de azért törekedni kell rá. Nézd meg milyen egy átlag napod és ahhoz igazítsd, hogy ekkor és ekkor ráérsz, tehát kaja! 2-3 óránként jó lenne betolni egy adagot.

Este is lehet enni, sőt kell is. Csak olyankor már ne szénhidrátot pusztíts, hanem fehérjét főleg. Hús + zöldség teljesen jó ilyenkor. Esetleg sovány túró vagy cottage cheese. Szóval ne legyen zsíros se.

Nem értek a deszkázáshoz, de én inkább a futást javaslom extraként. A lényeg, hogy a lábad is dolgozzon, márpedig a deszkán állsz :) Persze attól még lehet deszkázni, toljad ahogy jól esik, de az intenzív mozgásként jobb a futás vagy a bringa.

Nem kell bubis víz, én sem szeretem. Van szénsavmentes ásványvíz is. De jó a csapvíz is, mindegy, csak tiszta legyen. Szörpöt rád bízom, de tényleg ne vidd túlzásba. Ízesítésre (is) egyébként nagyon jók még a pezsgőtabletták. Igaz, abban is van némi cukor, de legalább vannak benne vitaminok/ásványi anyagok (szépen kipezseg, szóval bubi sem marad).

Kenyérből a sima fehér kenyér, ami nagyon hizlal. Szóval ha fehér liszttel készül, akkor óvatosan :) Edzés után egyébként mehet, főleg ha fokozott izommunkát is végeztek edzés alatt. Egyébként jó szénhidrátforrás: rizs, krumpli. A hal pedig kiváló fehérje, az olajos halak is jók! A sajt zsíros, szóval azzal is óvatosan.

Az étrended majd neked kell összeállítanod, szóval hogy mikor, mennyit stb. az az életviteledtől függ. A könyvet olvasd el, utána már jobban átlátod a témát!

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.