Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
sasa311
veterán
Egy kicsit féltem belekukkantani ebbe a topicba, de a topicnyitó hsz-e annyira lenyűgözött, hogy nem bírom egyszerűen ki, hogy ne .... szóval, hogy ne gratuláljak neki!

Nekem nincsenek ilyen problémáim, mivel versenyszerűen sportoltam amíg tehettem, most is rengeteget mozgok, így jött össze a 182 cm /68 kg a 90/70es vérnyomással és 60as pulzus.
De hogy ne térjek el a témától, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen fiatalon ekkora akarata (és reális gondolkozása) legyen valakinek.
Felbuzdulva az utolsó pár oldalt el is olvastam a topicból (remélem elnézitek
) és látom, hogy mennyi embernek adott ez erőt. Szóval respect azoknak, akik erre képesek, én nem bírnám ki (akkor se, ha 200kiló lennék) mert most is napi 6X kajálok 
Nekem is van 1-2 kövérke ember a környezetembe (főleg nők, lányok). Amit én mindig javasolni szoktam nekik, hogy kevés szénhidrát (kenyér, krumpli, rizs, cukor, stb...) helyette sok zöldséget és fehérhús, mint a szárnyas vagy hal. Ezt megspékelni naponta -nem sok - de 15-20 perc intenzív mozgással. Persze azért ünnepnap belefér egy szelet torta vagy pihi
Csak ők inkább (köztük anyám is) inkább eljátszák ezt ==> 1-2 hétig koplal, mint nagyböjtkor, akkor lefogy 4-5-6 kilót, aztán 2 hét alatt visszahízza. Persze nuku mozgás, stressz, amit az egy héten keresztüli káposztaleves-evés okoz.
Egyszóval sok sikert mindenkinek, aki kilókkal küzd!
Mozgás + diéta powa
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Én kb úgy étkeztem egész életemben, mint te így fogyáskor - kivéve csirke, mert azt nem ehetek, meg hal, mert nekem büdös
- elvégre vegetáriánus vagyok. 2004 tél elején, asszem még decemberben is 63 kiló voltam, ami még normálisnak mondható 173 centi és 16,5 évnél. Aztán édesanyám olvasott egy könyvet... valami Ferencsik vagy ki írta. Azóta a könyv hatására nem esszük addigi fő, mindennapos táplálékunkat, a barna kenyeret. Minden mást majdnem ugyanúgy ettünk (gyakorlatilag főtt gabionát azzal a zöldséggel, ami épp volt othon, ez az általános pénzhiányból adódótt) és ez rajtam jobban meglátszott, mint a családból akárkin: másfél hónap alatt 10 kilót fogytam a 63ból! Igaz, ez már nem mondható normálisnak, de egy túlsúlyos és lefogyni kívánó embernek jól jöhet ez az étkezés: hús és kenyér nélkül soksok zöldséggel, amíg el nem éri a kívánt testsúlyt. Aztán kenyérre vissza lehet állni, ami visszadom egyéntől függően 10-20 kilót, vizsont a nagyon sok mhús ismételt fogyasztása és a rengeteg, mértéktelen édesség visszacsinál mindent. -
tikomio
csendes tag
na, szóval kinyomtattam, elolvastam, körbeadtam az irodában, mindenki beájult, én meg elhatároztam, holnaptól nagyon kevés csoki, vagy helyette műzli szelet és szigorúan csak ásványvíz, colalájt meg üres tea. az innivalók nem fognak különösebb problémát okozni, de a csoki, meg a süti meg a nass...
azért megpróbálom. és már tornázom is, de most majd aktívabban fogok.
GRATULA NEKED, NAGYON ÜGYES VAGY ÉS KITARTÓ! -
zsoltee10
addikt
Grat!
nagyon jól megfogalmaztad, meg szépen végigcsináltad. szóval minden tiszteletem a tiéd. 
Én 182cm vagyok asszem.
kb. mint emvy.
ehhez vagyok most 87kg. Van rajtam némi fölösleg, ez egyrészt a mozgáshiányból is adódik. futás nem jön be, nem bírja a térdem. kerékpározás szintén. még nem elég erős az elhatározás, de konditerembe akarok járni, ott nem kell megerőltetnem a térdem. -
erdoke
titán
Mivel én egy pár évvel korábban születtem, már kétszer végigcsináltam ezt, most állok a harmadik előtt (196/117?).
Gratulálok az eredményhez, de elsősorban ahhoz, hogy ésszel csináltad. Nekem is meglepően könnyen sikerült az előző két ''átalakulás'', kíváncsi leszek a most következőre. Sajnos még nem elég kemény az elhatározás, de gyűröm az agyam. Mint annyi másban, itt is az első lépés, azaz a kemény elhatározás a legfontosabb. -
MUŁĐER
addikt
Grat!

Te is teljesen úgy áltál hozzá a fogyihoz,mint én anno tavaly májusban.Én 178 cm vagyok,és anno 94 kg voltam.Elegem lett belőle,mert mindig kövér voltam,és elhatároztam hogy akkor is lefogyok.2,5 hónap alatt leadtam kb 20 kilót.És utána elkezdtem járni konditerembe,hogy ne jöjjön vissza,de a konditerem másik áldásos hatása az volt,hogy elkezdtem izmosodni.Ritka jól érzem magam,nagyon megérte,csak akarat és megfelelő motiváció (csajok
) kell,és már nem is nehéz a fogyás.
Sok sikert és kitartást annak,aki most kezd bele,hidd el,gyorsan megy ez,és óriásit fog változni az életed + irányba!
-
Hűha, ha ez így sikerült, akkor gratulákok hozzá, egyébként nem tudom, mennyire vagy csontos, de 190-hez 90 kiló az már normális (én 183-hoz vagyok 83 kiló, és úgy érzem, per pill. egy deka felesleg sincs rajtam, ha 85ig felmegy, az is belefér a mozgósúlyba).
Szóval legyél büszke és elégedett.
-
Szeke
senior tag
Becsüllek, hogy volt hozzá akaraterőd.
187centi/97 kiló vagyok. Próbáltam fogyni egy diétás recept alapján, 1 hétig ment, leadtam 4 kilót, utána meg felszedtem 5-t. Eddigi legjobb fogyasztó a katonaság volt, ott lefogytam 90 kiló alá
De amint vége lett, 1 éven belül minden visszajött. Azt hiszem ezentúl az lesz amit mondtál (meg én is sejtettem): nincs több szörp (szörpmániás vagyok, narancs és tesco minőségi málna
), se kaja késő este, se nasi. Meg keresünk bnőmmel egy uszodát, és esténként le fogunk ugrani. A jelenlegi súlyom jó lenne nekem, de az a baj, h nagyon könnyen hízok, és persze folyamatosan....
Ha lesz eredmény, majd szólok
Grat HiperG, mostmár biztos jobban érzed magad a bőrödben. -
anulu
félisten
Ez szép, grat hozzá!
Nekem az a bajom, hogy elég sokáig voltam viszonylag vékony (200centihez 80kg), most pont jól érzem magam, pici(?) hassal (húgom szerint, mint egy vízilóé, de nem zavar
), 105-107kg. Nekem az a kérdésem, hogy a kg-ok gyarapodását mivel tudnám megállítani? leadni nem akarok, ennyi legyen, oszt' jóvan 
A másik. Az ásványvízet szintén alánlom, kb 2-3 éve napi 4l minimum legördül torkomba. Ha nem ezt innám, akkor sört, de azt meg ki bírja anyagilag? És a nyári fesztiválokat leszámítva úúútálok folyamatosan (~4-5 nap vagy tovább számít folyamatosannak!) részegnek lenni. És amúgy is. Vannak ízesített, meg miegyéb ásványvízek is. Bár én a sima, mezeire esküszöm
Ágyikóm mellett figyel a 2literes üveg, éjszaka ha felkelek, csak le kell nyúlnom magam mellé 
-
I_Am
veterán
Már csak a hozzászólásra reagálva is egyszerűen nem semmi.

Valamint a fogalmazásmód és a tartalom is igen meggyőző. Gondolkozz el, hogy marketing irányba tanulj tovább. Le vagyok nyűgözve.....az írástól és a benne foglalt cselekedettől egyaránt. És mindezt ilyen fiatalon.
Gratula.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és látom, hogy mennyi embernek adott ez erőt. Szóval respect azoknak, akik erre képesek, én nem bírnám ki (akkor se, ha 200kiló lennék) mert most is napi 6X kajálok 

azért megpróbálom. és már tornázom is, de most majd aktívabban fogok.
nagyon jól megfogalmaztad, meg szépen végigcsináltad. szóval minden tiszteletem a tiéd. 

), se kaja késő este, se nasi. Meg keresünk bnőmmel egy uszodát, és esténként le fogunk ugrani. A jelenlegi súlyom jó lenne nekem, de az a baj, h nagyon könnyen hízok, és persze folyamatosan....