- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Nem vagyok hüje, nem szoktam edzés előtt cukrot enni.
(egyébként meg nem lehet mindenki perfekt hejesíró
)
A kajálást az állóképességnövelésre mondtam, nem a zsírégetésre. A bringázás előtt 3 órával nem eszek szénhidrátot c. dolog is azért van, hogy mire edzeni kezdesz kevés legyen a ''tartalék'' a véredben, és a zsírt kezdjed használni. Amíg van tartalék, addíg ha megszakadsz is akkor sem fog zsír bontódni (de fehérje sem). Csak ha ez elfogyott.
Én úgy vettem észre, hogy ezt nem nagyon szokta senki figyelembe venni. Tesiórán mi úgy tanultuk, hogy az emésztés befejeztével 40 percnyi alacsony intenzitású mozgáshoz elegendő tartalék van (cukor a vérdben + keményítő a májadban).
Természetesen ha már 3 órája nem ettél cukrot és szénhidrátot, akkor ennél jóval kevesebb.
Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós kamerák
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- PowerColor RX 6600 XT 8GB Red Devil
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(egyébként meg nem lehet mindenki perfekt hejesíró