Hirdetés

Aktív témák

• Digital

addikt

Ma így jártam a T-mobile-nál:
    Van egy Nokia 6680-am az év elején kezdődött az első hiba. A telefon kikapcsolgatott,hetente 1-2*:F Szervizbe szoft frissítés..én örül :D
    Második esetben ugyanez,viszem a hívatalos Nokia szervízbe,ők küldik Pestre:F
    Harmadjára a BT-al nem mindíg sikerült kapcsolódnom pc-hez,szervízbe be,ott sem megy:F Teló irány Pestre :( Kicserélték a komplett belső részét :U
    Negyedik esetben a teló bekapcsolása alatt nem fogadta a hívást :(( Teló pestre,ezután minden hepi :D (a szervízes lobogtatja a mérési eredményeket)
    Ötödik esetben (másfél hónapra rá,azaz ma) a telefon asztalra téve kikapcsolt :((( Megyek T-hez,azt mondják javítják :Y Mondom nem kell javítás,hoci mani :O (közben névnapomra kaptam egy T-s P990i-t,ami tök jól megy :DDD ) Szervízes el üzletvezetőhöz,aki szerint 30k-t adnának ''méltányossági alapon a telefonért :Y (én 104990huf-ért vettem 2005-ben)
    Ilyet tényleg megcsinálhatnak? Párom szerint nem kell elfogadnom a javítást,és jogosult vagyok a termék teljes árának visszafizetésére!

Aktív témák