Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topicot zárom, illetve összevonom a már meglévő Garancia kérdés, fogyasztóvédelem topiccal. A további kérdéseket hozzászólásokat abban a topicban ejtsétek meg.
-
tlac
nagyúr
az jó hír
máskor inkább ebbe a topikba írjál, ott valószínűleg kaptál volna választ is
-
Rellind
senior tag
Mondom a történetet:
2007.júliusában vettem egy Msi laptopot ~200ezerért.2009.áprilisában megadta magát.Bekerült az Albacomp szervizébe ahol 45 napot töltött.Nem tudták megcsinálni.Kértem a jóváírást.Kaptam egy csereutalványt,amit elvittem a Bestbyte partner cégéhez.Ők el kezdték intézni az ügyet. Szerettem volna visszakapni a pénzemet mert a Bestbyte nem tud ua. a típusu Msi-t adni,másikat meg inkább máshol vennék mert jóval olcsóbb. Azt mondták pénzt vissza nem adnak,válasszak valamit.Mit tehetek? Választottam egyet,(amire már lassan 3 hete várok,mert állítólag az Msi központjából még várnak valami papírt és azért nem küldik) ,de azt inkább máshol venném meg..
Előre is köszönöm.
-
Ariadne
őstag
Ők kötelesek a szavatossági idő első 6 hónapján belül saját maguk bizonyítani, hogy te tetted tönkre a cipőt. Ha hoznak egy xy kft által készített "szak"véleményt, azt nem vagy köteles elfogadni, sőt tkp semmilyet nem vagy köteles elfogadni, de kermiset érdemes (olyat viszont nem szoktak készíttetni, vajon miért).
Kényszeríteni bármire őket viszont csak bíróság által tudod - ha nem akarnak tenni semmit, nem fognak. Vásárlók könyvébe beírni lehet még, fogyasztóvédelemnek panaszkodni (akik tenni nem fognak semmit, nem is tehetnek), békéltető testülethez menni (ingyenes, de nem kötelező). Ez van. -
Barney™
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni:
Az egy hónapja vásárolt cipőm, belseje elkezdett kikopni, és szétszakadni. A vásárláskor azt mondtálk 6 hónap garancia van rá. Visszavittem, felvettek róla egy jegyzőkönyvet, melyben cserét, vagy kártérítést kértem. Pár nap múlva, megkerestek telefonon, és közölték, hogy a beszállító elutasította kérelmet, nem cserélik ki, nem javítják meg, és nem kárpótolnak semmilyen formában sem. Továbbá közölték, hogy lehetőségem van a fogyasztóvédelemhez fordulni, de a bevizsgálás költségét (6500HUF) nekem kell fizetni.
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek, mit lehet iylen esetben tenni??

Előre is köszönöm a segítségeteket
-
üdv.
ha a nagybecsű hypermarket a panaszkönyvbe beírtakra 30 napja nem hajlandó választ adni mi a teendő? -
-
schumi
aktív tag
üdv !
következő problémám van...
vettem egy hdd-s lejátszós asztali felvevőt... időm rendesen nem volt utánna nézni de néztem h felvevős hdd-s 35 e hdd nélkül mondom simán elképzelhető és az ár is jó... bementem és mivel bizonytalan voltam és nem tudtam h hogyan vesz fel a készülék rögtön megkérdeztem az eladót, hogy simán beledugom a coaxiális vagy antenna v milyen kábelt és úgy vesz fel ? mire ő hát ő ezt nem tudja "nem erre specializálódott" na mondom mind1, ha már megvan hírdetve h felvevős nem lesz semmi átverés...
hazamegyek beizzítom, és ott kellett rájönnöm h nincs benne semmi tuner v hasonló, ami segítségével tudna felvenni a gép... tehát kéne vmi video vagy hasonló kompozit kimenetű cucc amit bele dugok... na dehát azért vesz az ember hdd-s felvevőt h ne kelljen vhs felvevőt venni...
tehát... 3 napon belül vagyok még, elvileg visszaviszem a terméket - még a védőfoliát sem vettem le- és elvileg kötelesek visszafizetni az árát...
((mondjuk alapból már már a megtévesztő reklám fogalmát is súrolja a dolog, mert úgy van hirdetve hogy felvevős lejátszó, de azt nem írják h felvenni csak kompozitról tud és nincs benne tuner... mert aki nem túl pro a témában az honnan tudja h mi kell hozzá fel tudjon venni - persze ezért is kérdeztem az eladót... dehát ő "nem erre szakosodott" vagy mia a szösz :s ...))
Jól tudom ezt ? Ha minden igaz kérdés nélkül ki kéne cserélniük ...
előre is kösz
üdv -
Meta
tag
Hali
Olyan problémám van, hogy a T-mobilenál vettem egy PDA-t még két éve. Szegénynek most járt le a garija augusztus elején, azonban előtte már meghibásodott. (kijelző csikozódás). Beadtam még lejárat előtt szervizbe, a szerviz nem tapasztalta a hibát, csatlakozót tisztitott meg sw reset. Átvettem, majd természetesen ugyanúgy rosszul működött. Elvittem hát újra, azonban átvételnél megint nem produkálta a hibát. Elküldték szervizbe, ahol ugyanaz történt mint korábban.(csatlakozó tisztitás, sw reset) Visszajött, azonban már lejárt a garancia. Átvételkor bekapcsolta a srác aki intézte, és hibásan múködött. Mondta akkor ez megy vissza, és hiába járt le a gari, még nem adta ki a készüléket.
Ma kaptam smst hogy elkészült. A kérdésem a következő: Ha megint csak csatlakozó tisztitás és sw reset lesz, tehát nem cserélnek alkatrészt, nincs érdembeli javitás, akkor mondhatom-e hogy nem veszem át a készüléket, mert eddig is ezt csinálták és nem a hibát szüntették meg? Avagy ha átveszem (ugye már lejárt a garancia) azonban ugyanúgy hibásan működik mint ahogy garancia ideje alatt a szerviz kiadta, akkor követelhetem-e a kijavitását? Illetve ha nem veszem át, kérhetem-e a készülék cseréjét?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest