Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Aktív témák
-
lac019
tag
vb-32 ország, eb-16, régebben a vb-n 24 en voltak, eb-n 8-an. Mostmár tiszta NEO? :)))
-
Old Death
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #46 üzenetére
Ha mejd lesz fölös 75 euróm akkor talán veszek egyet! :DD
De addig maradok a hagyományos lasztiknál... :)) -
űáélkM
tag
Akkor ez a replika most az utánzat?
-
űáélkM
tag
Nem kettőnél is ugyanez a számítás, csak akkor mennek tovább, ha döntetlent játszanak egymással. Ilyenkor viszont az egymás ellen rúgott gól nem számíthat,
szép is lenne, ha az egyik csapat többet rúgna, mint a másik és döntetlen lenne.:DDD. (Ezzel megint a kis csapatokat szívatnák). -
űáélkM
tag
Az EB-n régen 8 csapat volt, a VB-n 24. A labda neve Roteiro, mint Vasco de Gama hajójáé. Egyébként én a cseheknek és a svédeknek drukkolok.
-
űáélkM
tag
MTV teletext 216. oldal. 1/4
-
Old Death
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #35 üzenetére
Sztem nem lehet kapni eredetit... Mivel azt meccsekre külön gyártották. Rajta van a két ország neve és a város ahol volt a meccs.
A fekete piacon biztos lehet kapni olyan szúrkolótól aki jó pénzért megvállna a szerzett labdától. Bár ha nekem lenne ilyen labdám, biztos nem fociznék vele, pláne nem adnám el! :DD
De a replika akkor is gagyi! :)) -
válasz
Old Death #33 üzenetére
Oké most már képben vagyok köszönöm.. ( a labda nevét is, fel is jegyzem:) )
csak olyan hamar vége van , és olyan sok szép meccset szeretnék még nézni:) Az is jó lenne ha egész nyáron tartana, és mondjuk minden évben..:)) na jó befejeztem az álmodozást, KÉÉREM KAPCSOLJA KI:) -
Latissimus Dorsi
senior tag
-
most néztem meg a 2002-es VB-n 32 csapat volt ez tuti, 100%...
-
lac019
tag
Okés. Végre most már érthető. Jó drukkolást mindenkinek. Szerintem mindhárom csapat tuvábjuthatna, mert elég jók, de sajna ezt nem így számolják. :))
Svéd,Dán,Olasz, szerintem mindhárom jó, kár hogy egy kiesik közülük. -
Old Death
senior tag
Tudom... Láttam már, meg a varrásokat is rajta... Akkor kérdem én miben különbözik egy sima labdától? a festésben? :DD
Mert az eb labda olvasztva van mivel műanyag! Azért nem szívja be a vizet, (bár eddig nem láttam olyan mérkőzést ahol esett volna :)) ) és jobban repül, sőt gyorsul!!! Nem tóm, hogyan csinálták, de tök jó!! Viszont a replikák... Pffff
Szerk: replikát nem veszek, eredeti meg nem kapható. :(
[Szerkesztve] -
-
Fisha
őstag
-
heihachi
addikt
Sajnos a kiértékelésnél ez előrébb van, mint az összesített gólkülönbség.
-az egymás elleni mérkőzéseken lőtt gólok száma - ha több mint két csapat végez azonos pontszámmal
Így jogos a 2-2 alatti eredményben reménykedés az olaszok részéről a másik meccs kimenetelét tekintve.
forza Italia -
heihachi
addikt
Amennyiben két csapat az utolsó találkozó előtt azonos pontszámmal, gólaránnyal és lőtt góllal áll és a mérkőzés döntetlenre áll a rendes játékidő végén, tizenegyes rúgásokkal döntik el az egymás közötti sorrendet.
Ha a pontok alapján holtverseny alakul ki egyes csapatok között, a következő szempontok alapján dől el a sorrend:
- egymás elleni eredmény
- gólkülönbség az egymás elleni mérkőzéseken
- az egymás elleni mérkőzéseken lőtt gólok száma - ha több mint két csapat végez azonos pontszámmal
- gólkülönbség valamennyi csoportmeccsen
- lőtt gólok száma valamennyi csoportmeccsen
- a 2002-es világbajnokság és a 2004-es Európa-bajnokság selejtezőinek eredményei alapján számított mutató
- sportszerűségi versenyben elért pontszám (többek között a sárga és a piros lapok alapján)
- sorsolás -
Szeni
aktív tag
Azért változik itt a számítás, mert 3 és nem 2 (ekkor a ''hagyományos'' számítás él) csapat között kell dönteni.
-
fifi_addict
tag
A titka az, hogy a gólkülönbség nem számít, és ha jól tudom ,nem számít a bolgárok elleni eredmény sem, a ponton kivül persze. Emiatt van a furcsa számolgatás, mert svéd-dán 2:2 nél e kettő csapat többet rugott a hármasból (olaszt is számolva) egymásnak, mint az olaszok... Eléggé beteges, nem? Viszont nem számít, ki mennyire porolja el a bolgárokat!
Ráadásul remélem, hogy tényleg így van... -
lac019
tag
Svédeknek,Angoloknak,Dánoknak.
-
lac019
tag
régebben csak 8-an voltak:))). kb 2 eb óta van 16 csapat, ezt nem tudom hirtelen.
-
lac019
tag
mindháromnak 5 pontja lenne. gólarány: Svéd 8-3, Dán 4-2 (2-2 esetén), ha az olaszok 3-0-át játszanak 4-1-es lesz a gólarányuk, szóval szerintem ezzel továbbjuthatnak.
Az origon meg ezt írták:
''A C csoport utolsó fordulójában az olaszoknak mindenképp le kell győznie a bolgárokat, de még ez is kevés lehet, ha a svéd-dán rangadón 2-2-es vagy még több gólt hozó döntetlen születik. Az olaszok az északi szalonremitől félnek, az érintett felek tiltakoznak.''
DE HÁT 4-1 AZ JOBB MINT 4-2!!!!
Nem értem :)) -
Szerintem is az 1#-es meglátás a helyes.. de ha már itt vagyunk had tegyek fel én is egy kérdést..
Mióta van hogy EB-n 16 csapat indul és nem 24??? Mert mióta az eszemet tudom, és nézem a focit, EB-n 24 csapat indult, VB-n meg 32... nem??
Ja igen, és megmondaná vki mi is az EB labdájának a hivatalos portugál neve??? elfelejtettem, pedig nagyon jól hangzik..:) -
Bencom
senior tag
Nem úgy van, hogy a nyertes kap 3 pontot, a vesztes semmit, a döntetlennél kapnak 1-1 pontot...
Ha ez kettő, vagy több csapatnál egyenlő, akkor a rugott gólok számítanak:
Gólarány:
Kapot Rúgott
1 1
2 2 -Egyenlő pontszám esetén az alsó nyer, pegíg a gólarány egyenlő.
(Szerintem)
Mod:Miért nem lehet a sorokat igazítani???
Pedíg raktam szóközt...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
átküldtem egy fájlt az adataidnál található mélcímre, ezen le tudod csekkolni az ötleteidet. elég nagy a táblázat (olyan 1,3 MB), remélem a freemail-en nincs limit, mert megéri, tele van hasznos extrákkal. :D ha van rá érdeklődés, este fel-ftp-zem valahova, innét most nem tudok olyat.
-
lac019
tag
De szerintem semmi verzió szerint se lenne jó ez a dánoknak, szóval nem értem.
-
Agyasima
őstag
legjobb tudásom szerint a következő a sorrend:
1. gólarány
2. rugott gólok
3. egymás elleni eredmény
tehát az #1-ben levő meglátás helyes... -
lac019
tag
''Csoportonként a legjobb kettő jut a negyeddöntőbe. Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény dönt, majd a gólkülönbség, a rúgott gól, a világranglista-helyezés, a fair play-rangsor vagy sorsolás határoz.''
Ezt az origon volt, szóval nem :)
A 4-1 meg 4-2-nél a rúgott gól egyenlő lenne amúgy is, de nem így megy sorba.
[Szerkesztve] -
lac019
tag
Üdv!
Azt írják, hogy ha a svédek és a dánok 2-2-es döntetlent játszanak ( vagy ennél nagyobb számú döntetlent), akkor az olaszok bármennyire is nyerhetnek kiesnek.
Ez elég érdekes.
C csoport
1. Svédország 2 1 1 0 6-1 4
2. Dánia 2 1 1 0 2-0 4
3. Olaszország 2 0 2 0 1-1 2
4. Bulgária 2 0 0 2 0-7 0
Ez van most. Svéd-Dán 2-2 nél a gólkünönbség, Svéd 8-3,Dán 4-2. (Az egymás elleni meccseik, így mind döntetlen lennének szóval a gólkülönbség dönt).Ha az olaszok nyernek 3-0-ra, akkor a gólkülönbségük 4-1 lesz. Ez szerintem jobb mint a Dán 4-2.
Remélem érti valaki :)
Akkor mi is a helyzet?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest