Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
-
űáélkM
tag
válasz
Old Death #41 üzenetére
Jó, a replikás infóért cserébe leírom sorban:
Egymás elleni eredmény
Egymás elleni mérkőzések gólkülönbsége
Egymás elleni mérkőzéseken rúgott több gól
Gólkülönbség
Több rúgott gól
UEFA együttható
sportszerűségi verseny
sorsolás
Ja, azt hallottátok, hogy az EB legfiatalabb gólszerzőjét Vollaintennek hívják és svájci nemzetiségű? A franciáknak lőtte. -
lac019
tag
vb-32 ország, eb-16, régebben a vb-n 24 en voltak, eb-n 8-an. Mostmár tiszta NEO? :)))
-
Old Death
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #46 üzenetére
Ha mejd lesz fölös 75 euróm akkor talán veszek egyet! :DD
De addig maradok a hagyományos lasztiknál... :)) -
űáélkM
tag
Akkor ez a replika most az utánzat?
-
űáélkM
tag
Nem kettőnél is ugyanez a számítás, csak akkor mennek tovább, ha döntetlent játszanak egymással. Ilyenkor viszont az egymás ellen rúgott gól nem számíthat,
szép is lenne, ha az egyik csapat többet rúgna, mint a másik és döntetlen lenne.:DDD. (Ezzel megint a kis csapatokat szívatnák). -
űáélkM
tag
Az EB-n régen 8 csapat volt, a VB-n 24. A labda neve Roteiro, mint Vasco de Gama hajójáé. Egyébként én a cseheknek és a svédeknek drukkolok.
-
űáélkM
tag
MTV teletext 216. oldal. 1/4
-
Old Death
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #35 üzenetére
Sztem nem lehet kapni eredetit... Mivel azt meccsekre külön gyártották. Rajta van a két ország neve és a város ahol volt a meccs.
A fekete piacon biztos lehet kapni olyan szúrkolótól aki jó pénzért megvállna a szerzett labdától. Bár ha nekem lenne ilyen labdám, biztos nem fociznék vele, pláne nem adnám el! :DD
De a replika akkor is gagyi! :)) -
válasz
Old Death #33 üzenetére
Oké most már képben vagyok köszönöm.. ( a labda nevét is, fel is jegyzem:) )
csak olyan hamar vége van , és olyan sok szép meccset szeretnék még nézni:) Az is jó lenne ha egész nyáron tartana, és mondjuk minden évben..:)) na jó befejeztem az álmodozást, KÉÉREM KAPCSOLJA KI:) -
Latissimus Dorsi
senior tag
-
most néztem meg a 2002-es VB-n 32 csapat volt ez tuti, 100%...
-
lac019
tag
Okés. Végre most már érthető. Jó drukkolást mindenkinek. Szerintem mindhárom csapat tuvábjuthatna, mert elég jók, de sajna ezt nem így számolják. :))
Svéd,Dán,Olasz, szerintem mindhárom jó, kár hogy egy kiesik közülük. -
Old Death
senior tag
Tudom... Láttam már, meg a varrásokat is rajta... Akkor kérdem én miben különbözik egy sima labdától? a festésben? :DD
Mert az eb labda olvasztva van mivel műanyag! Azért nem szívja be a vizet, (bár eddig nem láttam olyan mérkőzést ahol esett volna :)) ) és jobban repül, sőt gyorsul!!! Nem tóm, hogyan csinálták, de tök jó!! Viszont a replikák... Pffff
Szerk: replikát nem veszek, eredeti meg nem kapható. :(
[Szerkesztve] -
-
Fisha
őstag
-
heihachi
addikt
Sajnos a kiértékelésnél ez előrébb van, mint az összesített gólkülönbség.
-az egymás elleni mérkőzéseken lőtt gólok száma - ha több mint két csapat végez azonos pontszámmal
Így jogos a 2-2 alatti eredményben reménykedés az olaszok részéről a másik meccs kimenetelét tekintve.
forza Italia -
heihachi
addikt
Amennyiben két csapat az utolsó találkozó előtt azonos pontszámmal, gólaránnyal és lőtt góllal áll és a mérkőzés döntetlenre áll a rendes játékidő végén, tizenegyes rúgásokkal döntik el az egymás közötti sorrendet.
Ha a pontok alapján holtverseny alakul ki egyes csapatok között, a következő szempontok alapján dől el a sorrend:
- egymás elleni eredmény
- gólkülönbség az egymás elleni mérkőzéseken
- az egymás elleni mérkőzéseken lőtt gólok száma - ha több mint két csapat végez azonos pontszámmal
- gólkülönbség valamennyi csoportmeccsen
- lőtt gólok száma valamennyi csoportmeccsen
- a 2002-es világbajnokság és a 2004-es Európa-bajnokság selejtezőinek eredményei alapján számított mutató
- sportszerűségi versenyben elért pontszám (többek között a sárga és a piros lapok alapján)
- sorsolás -
Szeni
aktív tag
Azért változik itt a számítás, mert 3 és nem 2 (ekkor a ''hagyományos'' számítás él) csapat között kell dönteni.
-
fifi_addict
tag
A titka az, hogy a gólkülönbség nem számít, és ha jól tudom ,nem számít a bolgárok elleni eredmény sem, a ponton kivül persze. Emiatt van a furcsa számolgatás, mert svéd-dán 2:2 nél e kettő csapat többet rugott a hármasból (olaszt is számolva) egymásnak, mint az olaszok... Eléggé beteges, nem? Viszont nem számít, ki mennyire porolja el a bolgárokat!
Ráadásul remélem, hogy tényleg így van... -
lac019
tag
Svédeknek,Angoloknak,Dánoknak.
-
lac019
tag
régebben csak 8-an voltak:))). kb 2 eb óta van 16 csapat, ezt nem tudom hirtelen.
-
lac019
tag
mindháromnak 5 pontja lenne. gólarány: Svéd 8-3, Dán 4-2 (2-2 esetén), ha az olaszok 3-0-át játszanak 4-1-es lesz a gólarányuk, szóval szerintem ezzel továbbjuthatnak.
Az origon meg ezt írták:
''A C csoport utolsó fordulójában az olaszoknak mindenképp le kell győznie a bolgárokat, de még ez is kevés lehet, ha a svéd-dán rangadón 2-2-es vagy még több gólt hozó döntetlen születik. Az olaszok az északi szalonremitől félnek, az érintett felek tiltakoznak.''
DE HÁT 4-1 AZ JOBB MINT 4-2!!!!
Nem értem :)) -
Szerintem is az 1#-es meglátás a helyes.. de ha már itt vagyunk had tegyek fel én is egy kérdést..
Mióta van hogy EB-n 16 csapat indul és nem 24??? Mert mióta az eszemet tudom, és nézem a focit, EB-n 24 csapat indult, VB-n meg 32... nem??
Ja igen, és megmondaná vki mi is az EB labdájának a hivatalos portugál neve??? elfelejtettem, pedig nagyon jól hangzik..:) -
Bencom
senior tag
Nem úgy van, hogy a nyertes kap 3 pontot, a vesztes semmit, a döntetlennél kapnak 1-1 pontot...
Ha ez kettő, vagy több csapatnál egyenlő, akkor a rugott gólok számítanak:
Gólarány:
Kapot Rúgott
1 1
2 2 -Egyenlő pontszám esetén az alsó nyer, pegíg a gólarány egyenlő.
(Szerintem)
Mod:Miért nem lehet a sorokat igazítani???
Pedíg raktam szóközt...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
átküldtem egy fájlt az adataidnál található mélcímre, ezen le tudod csekkolni az ötleteidet. elég nagy a táblázat (olyan 1,3 MB), remélem a freemail-en nincs limit, mert megéri, tele van hasznos extrákkal. :D ha van rá érdeklődés, este fel-ftp-zem valahova, innét most nem tudok olyat.
-
lac019
tag
De szerintem semmi verzió szerint se lenne jó ez a dánoknak, szóval nem értem.
-
Agyasima
őstag
legjobb tudásom szerint a következő a sorrend:
1. gólarány
2. rugott gólok
3. egymás elleni eredmény
tehát az #1-ben levő meglátás helyes... -
lac019
tag
''Csoportonként a legjobb kettő jut a negyeddöntőbe. Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény dönt, majd a gólkülönbség, a rúgott gól, a világranglista-helyezés, a fair play-rangsor vagy sorsolás határoz.''
Ezt az origon volt, szóval nem :)
A 4-1 meg 4-2-nél a rúgott gól egyenlő lenne amúgy is, de nem így megy sorba.
[Szerkesztve] -
lac019
tag
Üdv!
Azt írják, hogy ha a svédek és a dánok 2-2-es döntetlent játszanak ( vagy ennél nagyobb számú döntetlent), akkor az olaszok bármennyire is nyerhetnek kiesnek.
Ez elég érdekes.
C csoport
1. Svédország 2 1 1 0 6-1 4
2. Dánia 2 1 1 0 2-0 4
3. Olaszország 2 0 2 0 1-1 2
4. Bulgária 2 0 0 2 0-7 0
Ez van most. Svéd-Dán 2-2 nél a gólkünönbség, Svéd 8-3,Dán 4-2. (Az egymás elleni meccseik, így mind döntetlen lennének szóval a gólkülönbség dönt).Ha az olaszok nyernek 3-0-ra, akkor a gólkülönbségük 4-1 lesz. Ez szerintem jobb mint a Dán 4-2.
Remélem érti valaki :)
Akkor mi is a helyzet?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest