Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
azért abban bíztam volna, h valami megindul és egy foci eb után azért maradna egy kis futball hangulat
én nem vagyok túl borulátó a foci jövőnket illetően vannak tehetséges fiataljaink, akikből kiváló (persze nem ultra világklasszis) labdarúgó válhat
ezek alapján lehetne várni a nézőszám emelkedését
persze azt nem vártam volna én se h 30-40e néző lett volna kinn a bajnokikon 2012 után
ezenkivül ezek a stadionok nem csak focira jók, hanem szállodák éttermek meg mit tudom én még mire jók, ami azért hozna be pénzt, de jók koncertek rendezésére, csak megfelelően kell őket kialakítani
de ezeknek most lőttek
nem is az új stadionokat sajnálom, hanem egy gazdasági lehetőséget, ami bár megterhelő lett volna hoszú távon biztosan megérte volna
illetve a focinknak is kétségkivül jót tett volna, ez nekem szent megyőződésem
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magyar rap és Hip-Hop
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest