Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
azért abban bíztam volna, h valami megindul és egy foci eb után azért maradna egy kis futball hangulat
én nem vagyok túl borulátó a foci jövőnket illetően vannak tehetséges fiataljaink, akikből kiváló (persze nem ultra világklasszis) labdarúgó válhat
ezek alapján lehetne várni a nézőszám emelkedését
persze azt nem vártam volna én se h 30-40e néző lett volna kinn a bajnokikon 2012 után
ezenkivül ezek a stadionok nem csak focira jók, hanem szállodák éttermek meg mit tudom én még mire jók, ami azért hozna be pénzt, de jók koncertek rendezésére, csak megfelelően kell őket kialakítani
de ezeknek most lőttek
nem is az új stadionokat sajnálom, hanem egy gazdasági lehetőséget, ami bár megterhelő lett volna hoszú távon biztosan megérte volna
illetve a focinknak is kétségkivül jót tett volna, ez nekem szent megyőződésem
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
hát a lengyelek és az ukránok mit értek el? most ott voltak az ukránok a vb-ne, de ha nincs seva akkor soha nem jutnak ki
sem a shaktar sem a dynamo nem ukrán játékosokból táplálkozik, hanem külföldiekből
bár azzal egyetértek, h rendkivül megeröltető lett volna az országnak az eb megrendezése, különösen a jelenlegi gazdasági helyzetben
mod: Drizzt szted kelet eu-ban rendeznének 2 eb-t egymás után?
ha eb-t nem kapunk akkor vb-t se
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
nekünk is emiatt lett volna elsősorban fontos, h megrendezhessük
jobb a sportdiplomáciájuk ennyi, a jelenlegi focijuk is egy kicsit, bár a horváténál nem
de ők először próbálkoznak és egyből megkapják mi most pályáztunk harmadjára és hát lehet legközelebb csak 2020-ban, v inkább 24-ben pályázhatunk
ez nem igazságos sztem, náluk is ugyanúgy kell stadionokot és infrastruktúrát építeni -
bagyulajuve
addikt
bekaphatják, nagyon szomorú vagyok, mert nem hiszem h jobbak lennének bármilyen szempontból

akkor inkább az olaszok győztek volna, azt még meg is értettem volna
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest