- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Ha elolvasod, amit írtam, akkor tudhatnád, hogy szerintem se jó a foci, én csak azt nem értem, hogy minek kell álmodozni. De látom, veled is felesleges szóba elegyedni, mert csak a magad versikéit fújod, azt, hogy más esetleg mit is mondott, vagy mire reagált, nem számít.
TAO-hoz annyit tennék hozzá: Olvass utána egy kicsit, mert a kormány adja csak úgy, hanem lehet igényelni. Az ne a kormány hibája legyen már, hogy egyik sportág képviselői többet tudnak / akarnak igényelni, mint a másik. Arról nem beszélve, hogy a Németh-féle generáció nem nevelkedhetett ebből, lévén 2011 óta van ez a lehetőség. Ez is egy erős tévedés volt részedről. Szóval javaslom, gondolkodj egy kicsit, mielőtt kibújsz a "buborékodból" a való világba, mert semmi sem olyan fekete - fehér, mint azt te képzeled. Nagyképűség helyett meg inkább olvass, és tanulj.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest