Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs0nti74
csendes tag
Helló! Még nem húztam ki sose, úgyhogy erre nem tudok válaszolni. Viszont ha nem felejtem el holnap kipróbálom. Eddig minden bekapcsoláskor az általa elsőnek generált frekvenciára álll be. Mappákban nem tudom lehet-e lépkedni, mert ezt sem próbáltam ki, mert inkább Spotify-t szoktam csak hallgatni.
-
Cs0nti74
csendes tag
Kb. két hete használom ezt: https://edigital.hu/autos-kiegeszitok/sal-fmbt-42-transzmitter-p523663
Telefonálásra még nem próbáltam, de Micro SD-ről, Pendrive-ról elég tisztán játsza le a zenénet. ( bitsűrűség: 320kb/s ) Persze gyengébb bitsűrűségen jelen van a sistergés. Aux, illetve Bluetooth telefonnal összekötve, Spotify-t hallgatva közepes minőségben letöltött zenével szintén szépen szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Gyúrósok ide!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- DIY prémium tápszűrő
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest