Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
GBX
aktív tag
Stereobol több is van:
Anno volt 2000S amit visszaminősítettek 99-é (vagy98á) lényeg nekem 2000S van. bt848 chipset asszem, lényeg hogy drivert nem találtam hozzá sireck, hanem vhol kiolvastam hogy visszaminősítették 98á, és annak drivere kell.
Van még 3000 is ami már más chipsettel dörög, stereoban, szebb képpel mint elődei:) -
Gh0sT
addikt
Nya! Hazamentem és megnéztem.
3000-em van! :) Szóval sztereo! De akkor is csak monoban szól. -
Gh0sT
addikt
UP!
-
Gh0sT
addikt
Van-e valakinek ilyen kártyája és tud-e segíteni abban, hogy stereoban szóljon? Már mindent átallítottam, de csak nem stereo! :O
-
otheruser
csendes tag
Hátha tud vki segíteni!
A fent említett tunerem van már vagy egy éve de mikor nem a saját capture programját akarom használni a videoeszköz már használatban van.
Az ok, hogy philips chipset meg ilyesmi (a bt-st támogatják) de eddig 1-2 kivétellel ez volt minden esetben. Biztos vmi banális probléma ami van de hátha nem ... nos csak egyedül vagyok ezzel?
előre is thx.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15 M4 Éjfekete bontatlan
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest