Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Én már részt vettem piacra készített flutter alkalmazás fejlesztésben, semmi gond nem volt vele, még a titkosított tárhely kezelést is transzparensen csinálta az adott rendszer jellemzői szerint.
androidon is van titkosított tár, meg iosen is, natív alkalmazásnál mind a kettőt kezelni kéne külön külön, flutternél ugyanúgy éred el mind a kettőt, nem látod mi van mögötte, így működik a többi ilyen platform függő dolog is.Egy dolognál kellett platform függő hackelés, de az is flutteren belül volt, amikor az iOS vissza gomb viselkedését kellett megváltoztatni, ami androidon jól volt.
Amúgy a fordítás az ugyanabból a kódból volt, semmi hókuszpókusz nem kellett, csak a szokásos titkosító kulcsos baromkodás.
Persze ios verziót csak maccel lehet fordítani, mert ugye natívra fordul, és az csak epl rendszereken érhető el.
Webre, androidra bárhol lehet fordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- NBA és kosárlabda topic
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Path of Exile 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen routert?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Projektor topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi