Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomCapone
csendes tag
Köszi Srácok a részletes magyarázatot. Túl részletes is volt, őszintén megvallva le is estem menet közben a lóról, mert a felét nem értettem a részleteknek. Az összkép viszont megvan. Az emulálás kifejezést fentebb többször is olvastam, így az nem volt idegen, de a jelentését továbbra is homály fedi!
Ami felkeltette az érdeklődésemet (vagy inkább megdöbbentett), hogy ha az én elméletem szerint történtek az események, akkor egy olcsóbb cucc is elég lett volna? Ez sem olyan egetverő összeg (lenne, ah működne), na de hogy még ennél is olcsóbban meg lehetne oldani egy garázskapu nyitást, pláne egy autó kinyitását, az azért ledöbbentett! Biztosak vagytok ebben?
Nyilván nem az érdekel, hogy ki honnan szerzett információt, ki mivel foglalkozik, lesz...om, tényleg! Olyat hallottam a gépjármű felderítés központjában, a távirányító és a vevő (garázskapu, autó, stb) közé ékelődik valami, és úgy lopja le a jelet! Nyilván erre gondoltál Aztat, amikor aztat írtad
, hogy többször kell megnyomni a gombot, mert az ugrókódod rész átjött, azt felfogtam. Erről az volt az elképzelésem, hogy sokszázezres cucc kell hozzá, akár milliós beszerzési áru, hiszen ha sok verdát lopnak el, akkor megtérül, és mint tudjuk, a céges felhasználású dolgok, amúgyis többe kerülnek, mint az egyszeri fogyasztónak készült termékek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 128GB M2 SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hogy többször kell megnyomni a gombot, mert az ugrókódod rész átjött, azt felfogtam. Erről az volt az elképzelésem, hogy sokszázezres cucc kell hozzá, akár milliós beszerzési áru, hiszen ha sok verdát lopnak el, akkor megtérül, és mint tudjuk, a céges felhasználású dolgok, amúgyis többe kerülnek, mint az egyszeri fogyasztónak készült termékek!