- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomCapone
csendes tag
Köszi Srácok a részletes magyarázatot. Túl részletes is volt, őszintén megvallva le is estem menet közben a lóról, mert a felét nem értettem a részleteknek. Az összkép viszont megvan. Az emulálás kifejezést fentebb többször is olvastam, így az nem volt idegen, de a jelentését továbbra is homály fedi!
Ami felkeltette az érdeklődésemet (vagy inkább megdöbbentett), hogy ha az én elméletem szerint történtek az események, akkor egy olcsóbb cucc is elég lett volna? Ez sem olyan egetverő összeg (lenne, ah működne), na de hogy még ennél is olcsóbban meg lehetne oldani egy garázskapu nyitást, pláne egy autó kinyitását, az azért ledöbbentett! Biztosak vagytok ebben?
Nyilván nem az érdekel, hogy ki honnan szerzett információt, ki mivel foglalkozik, lesz...om, tényleg! Olyat hallottam a gépjármű felderítés központjában, a távirányító és a vevő (garázskapu, autó, stb) közé ékelődik valami, és úgy lopja le a jelet! Nyilván erre gondoltál Aztat, amikor aztat írtad
, hogy többször kell megnyomni a gombot, mert az ugrókódod rész átjött, azt felfogtam. Erről az volt az elképzelésem, hogy sokszázezres cucc kell hozzá, akár milliós beszerzési áru, hiszen ha sok verdát lopnak el, akkor megtérül, és mint tudjuk, a céges felhasználású dolgok, amúgyis többe kerülnek, mint az egyszeri fogyasztónak készült termékek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Gitáros topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- TP-LINK routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, hogy többször kell megnyomni a gombot, mert az ugrókódod rész átjött, azt felfogtam. Erről az volt az elképzelésem, hogy sokszázezres cucc kell hozzá, akár milliós beszerzési áru, hiszen ha sok verdát lopnak el, akkor megtérül, és mint tudjuk, a céges felhasználású dolgok, amúgyis többe kerülnek, mint az egyszeri fogyasztónak készült termékek!